Andrei Claudiu Simion


Pasiune pentru sanatate  

Andrei Claudiu Simion

 

 
Sunt terapeuti care isi pun viata in slujba sanatatii semenilor lor. De la prima intalnire iti transmit acest lucru, pentru ca o fac cu pasiune. Altfel nici nu se poate.
Un astfel de om este Andrei Simion, cel mai nou membru al echipei Del Mar.
Il lasam pe el sa se prezinte:
 

Read more

Ma numesc Andrei Claudiu Simion, sunt terapeut certificat in Europa, dar si in Canada (in cadrul Comisiei Practicantilor de Medicina Naturista din Quebec),  sunt de asemenea practician in medicina naturista si recuperare post traumatica si post operatorie de mai bine de zece ani, iar in prezent imi echivalez studiile de specialitate din Canada, in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si Motricitate speciala – Spiru Haret.

Pasiunea mea pentru terapiile complementare si medicina alternativa a luat nastere la inceputul facultatii (am studiat Biotehnologii Medicale), intelegand necessitate unei alternative naturiste a medicinii alopate, deja existente.

Desi in paralel studiam cercetare medicala, am fost fermecat de posibilitatile de a intelege functiile organismului, urmare cursurilor de chi kung, stretching si gimnastica pasiva, pe care le-am descoperit prin intermediul profesorilor mei de la acea vreme.

Experienta profesionala acumulata in Canada si ulterior in America de Sud si Europa ma recomanda ca pe un terapeut dedicat, cu principii solide, avand cunostinte solide pe care doresc sa le impartasesc pacientilor mei, scopul final fiind relaxarea trupului si a mintii.

Aici puteti afla mai multe despre terapiile pe care le efectueaza Andrei Claudiu Simion

In anul 2004 am avut sansa de a studia in Budapesta, unde am luat pentru prima oara contact cu universul spa, care m-a fermecat, astfel ca mi-am urmat, iar in anul 2007 profesam deja ca senior spa therapist, precum si ca asistent manager in cadrul Spa Orange, in Montreal, Canada.

In perioada urmatoare am profesat ca terapeut certificat, avand contracte in particular, cu diverse companii precum: TVA Publication – Quebecor Media sau Canadian Imperial Bank of Commerce (CIBC) si am avut sansa deosebita de a intalni celebritati media, personalitati sportive de pe intreg mapamondul, rezultatele obtinute cu acestia recomandandu-ma ca un terapeut pasionat.

Am profesat ca asistent manager si senior spa therapist si in cadrul Rainspa – Place d’Armes, Old Montreal si am avut propriul cabinet de masaj medical, in cadrul Heaven & Earth Yoga Institute.

In Canada am studiat si am devenit membru al Comisiei Practicienilor de Medicina Naturista din provincia Quebec si mi-am echivalat diplomele in medicina alternative.

De asemenea, am avut sansa de a-mi fi echivalata diploma de facultate in Biotehnologii, specializarea medicala, de catre guvernul canadian.

Reintors in Romania, am devenit reprezentant anti-doping al Federatiei Romane de Rugby (FRR) in relatia cu Comisia  Internationala de Rugby – International Rugby Board (IRB), precum si terapeut specializat al lotului national de rugby, reusind performanta de a ne califica impreuna la CupaMondiala de Rugby, 2011, din Noua Zeelanda.

Anul 2012 ma gaseste ca terapeut specializat Del Mar, dorind ca in acest cadru sa pot aduce toata priceperea si dedicatia mea, alaturi de cea a colegilor, cu speranta ca impreuna vom oferi in continuare servicii medicale spa de cea mai inalta calitate.

TIME FOR CHANGE

Profita de oferta Del Mar:
- 1 sedinta consiliere nutritionala
- 10 sedinte power plate
- 4 sedinte radiofrecventa corporala

Pret Oferta: 294 Eur / Pret initial 376 Eur