Terapii practicate de catre Andrei Simion

Terapii practicate de catre

Andrei Simion

Reflexoterapia

Repereaza si actioneaza asupra punctelor sensibile sau dureroase din zonele reflexogene avand aplicatii atat in afectiuni patologice, cat si preventiv, restabilind ori mentinand echilibrul energetic.

Dupa zece ani de practica terapeutica, am creat o tehnica proprie de reflexologie, continand elemente de pressopunctura, drenaj limfatic si manevre osteoarticulare, precum si masajul membrelor inferioare, concentrandu-ma si asupra masajului articulatiilor genunchilor.

Terapia prin masaj muscular profund Deep-Tissue

Terapie ce inglobeaza miscari similare masajului de relaxare, dar mai profunde si intense. Presiunea mai ampla asupra muschilor va elibera in profunzime muschii de tensiune, contracturi si disconfort. Fiind mai dur decat masajul traditional se recomanda persoanelor active din punct de vedere fizic, precum si persoanelor care resimt un nivel ridicat de stress.

Masajul sportiv

Este o terapie ce a luat nastere din nevoia de a trata atletii, cu scopul de a preveni viitoare leziuni si afectiuni musculare si articulare ale acestora, pentru a imbunatati forma fizica generala a sportivilor si a grabi recuperarea post-traumatica sau post-operatorie. Se recomanda si persoanelor care urmeaza programe intense de pregatire, fara a practica sporturi de performanta.

 

Masajul Thai-Yoga

Utilizeaza doua proceduri: actionari ample asupra unor anumiti nervi, anumite tendoane si ligamente si o varietate de miscari care manipuleaza scheletul pentru a echilibra functiile corpului. Masajul incorporeaza tehnici din stretching, pressopunctura, pozitii din gimnastica yoga.

Masajul cu pietre vulcanice

Masajul utilizeaza pietre fierbinti ce accelereaza circulatia sangelui si metabolismul celular in timp ce pietrele reci genereaza vasoconstrictie si eliberare histaminica care actioneaza impotriva durerii si a proceselor inflamatorii; este recomandat persoanelor cu probleme de natura nervoasa, insomnii, dureri musculare, probleme circulatorii, artroze si artrite.

Masaj ayurvedic si masajul indian al scalpului

Terapia prin masaj suedez (de relaxare ori terapeutic)

Este un masaj al intregului corp utilizand manevre mai usoare sau mai ferme si consta in prelucrarea tesuturilor moi si a musculaturii in vederea obtinerii unor beneficii terapeutice si de relaxare.

 

Terapia prin masaj californian (de relaxare ori terapeutic)

Este un masaj al intregului corp utilizand miscari lungi, lente si fluide in scopul obtinerii unei relaxari fizice si psihice deosebite. Imbina efectul relaxant cu cel terapeutic, contribuind la ameliorarea durerilor acute sau cronice.

Masaj Nordic Vihtu

Acest tratament clasic finlandez este caracterizat prin masarea intregului corp in timpul sesiunilor de sauna uscata, cu frunze de mesteacan ori stejar, utilizand manevre de efleuraj si tapotament. Inaintea inceperii masajului se aplica principii din aromaterapie, sauna fiind stropita cu ulei de eucalipt. Vihtu stimuleaza circulatia sangvina, procesul de detoxifiere si imbunatatirea respiratiei, precum si intarirea sistemului imunitar.


Stretching

Este un exercitiu fizic fara contraindicatii pentru omul sanatos, marele sau avantaj fiind acela ca poate fi practicat oricand si oriunde. Exercitiile de stretching efectuate dupa o metoda corecta au mult mai multe efecte asupra organismului, decat simpla ameliorare a flexibilitatii:

– imbunatatesc performantele fizice generale ale organismului- cresc capacitatea de relaxare

  fizica si mentala

– reduc riscul de accidentar e la nivelul articulatiilor, muschilor si tendoanelor

– reduc tensiunea si durerea musculara dupa efort

– amelioreaza mobilitatea prin stimularea producerii de lichid sinovial (in articulatii) si a

  elementelor ce intra in  compozitia tesutului conjunctiv

– reduc severitatea durerilor menstruale (dismenoreea).

 Fitness terapeutic

Ansamblu de tehnici de recuperare adaptate unor obiective si standardizate pentru situatii patologice specifice.

TIME FOR CHANGE

Profita de oferta Del Mar:
- 1 sedinta consiliere nutritionala
- 10 sedinte power plate
- 4 sedinte radiofrecventa corporala

Pret Oferta: 294 Eur / Pret initial 376 Eur