Rejuvenate – un must al primaverii

                                                                                                                                                                                 


Rejuvenate – un must al primaverii

 8799343-beautiful-girl-face-pictures

Este un tratament non-invaziv destinat ridurilor, liniilor fine si care sporeste in mod semnificativ hidratarea, atat de necesara acum, la trecerea de la anotimpul rece catre zilele calduroase.

Cum functioneaza infuzia:

Tratamentul rejuvenate exploateaza trei elemente pentru a atinge rezultate imediate si semnificative:

A. Oxigenul sub presiune usoara, ajuta la depunerea unor substante active de sfidare a varstei in straturile mai profunde ale tenului, in acelasi timp calmand si racorind tenul.

B. Serul unic rejuvenate contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine (A, B, C, E) si antioxidanti (aloe vera, ceai verde). Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului rezultand o fermitate sporita, riduri si linii fine sunt reduse, contururi faciale imbunatatite si stralucire generala.

C. Produsele de suport pentru tratament asigura straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.

Derularea unei sedinte

Pasul 1: Infuzia rejuvenate

Acesta este primul pas in transformarea tenului dvs. Oxigenul presurizat racoros, calmant, sporeste absorbtia de ser rejuvenate si creste in mod natural nivelurile de umiditate ale tenului dvs., in timp ce vitaminele si antioxidantii protejeaza si apara. O combinatie de acid hialuronic usor, vitamine A, C, E si ceai verde rezulta imediat intr-un ten mai neted, reducandu-se ridurile si liniile fine, observandu-se un volum imbunatatit si o fermitate sporita. Tenul dvs. va fi hidratat in profunzime, echilibrat si va straluci de sanatate si vitalitate. Rezultatele nu sunt doar imediate, ci continua sa se imbunatateasca in zilele urmatoare.

Pasul 2: Gel hidratare rejuvenate

Intensificati si mentineti rezultatele dvs. cu produsele de suport pentru tratament. Gel hidratare intinerire cu acid hialuronic cu o molecula mai mare asigura urmatorul strat de hidratare pentru a incapsula umiditatea si pentru a crea o bariera invizibila contra pierderii umiditatii. Aplicati de doua ori pe zi. Utilizati gel contur ochi intinerire in mod special pentru zona delicata a ochilor cu concentratie dubla de acid hialuronic.

Pasul 3: Crema liant pentru umidificare rejuvenate

Pasul final in procesul de depunere hialuronica. Acest produs bogat in umiditate contine acid hialuronic multi-categorie ce asigura o hidratare intensa si un amestec de uleiuri esentiale – jojoba, macadamia, germen de grau, migdale dulci – pentru a incapsula umiditatea. Vitaminele A, C, E si ceaiul verde protejeaza si apara contra vatamarii cauzate de mediu si imbatranirii premature. Acest proces de depunere hialuronica ofera o hidratare fara egal si rezultate de lunga durata. Utilizarea continua a produselor de suport pentru tratament este un stadiu esential in extinderea beneficiilor.

Tratamentul rejuvenate de la Intraceuticals reprezinta modul ideal de a incepe primavara si a ne pregati tenul pentru anotimpul cald.

Va asteptam la Del Mar sa il testati. Va veti indragosti de el, cu siguranta!