Alimentatie sanatoasa pentru o piele frumoasa

Alimentatie sanatoasa pentru o piele frumoasa

Dr cornerO alimentatie sanatoasa, bogata in vitamine, minerale, antioxidanti, dar si in grasimi nesaturate reprezinta “hrana” pentru o piele frumoasa si sanatoasa. In afara nutrientilor necesari pentru o structura sanatoasa a pielii este importanta si hidratarea organismului, care inseamana un aport zilnic de 35 ml/ kg corp/zi (despre strategii de crestere a consumului zilinic de apa, cititi capitolul Healthy Lifestyle al newsletter-ului nostru).

 

VITAMINE SI SUBSTANTE ANTIOXIDANTE – ALIMENTE IN CARE LE GASIM

Click aici pentru tabelul cu alimentele
in care se gasesc vitamine si substante antioxidante
 

Pentru ca nutrientii sa fie absorbiti cat mai mult, recomand consumul acestor alimente in stare cruda, proaspata si mai putin procesata. De asemenea, recomand un consum scazut de carbohidrati rapizi (zahar, dulciuri, sucuri), de sare (mezeluri, conserve) si de grasimi saturate si trans (carne rosie, ulei palmier/cocos, lapte si branza grase, margarina, snacks-uri, patiserie, fast-food).


Semnatura Anda Avramescu

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil

Acum poti oferi celor dragi un tratament spa, prin intermediul unui instrument electronic de plata modern si flexibil, care le da posibilitatea sa il utilizeze in transe si sa acumuleze puncte de loialitate in acelasi timp. La Del Mar Medical Spa, voucher-ul spa a fost inlocuit cu gift cardul spa – un instrument de plata modern, reincarcabil, utilizabil in transe, care rasplateste fidelitatea clientului