Tratamente complete pentru fata si decolteu – 5 tehnologii de ultima generatie

Rejuvenare – Lifting – Tonifiere – Oxigenare celulara – Antirid – Exfoliere

X-Skin este un aparat care contine un complex de tratamente faciale de ultima generatie, cu rezultate vizibile, masurabile si de lunga durata. Echipamentul Selenia X-Skin este dotat cu cele mai performante tehnologii pentru tratarea imperfectiunilor pielii.

X-Skin permite realizarea unei game complete de tratamente pentru a combate o gama larga de probleme estetice si pentru a reface in mod natural starea de sanatate a pielii.

Cu ajutorul mezoporatiei transdermale obtinem o hidratare intensa la nivel intracelular, ceea ce reda tenului vitalitatea si fermitatea. Dupa fiecare tratament, pielea va avea un aspect mai tanar si mai luminos. Tratamentul cu radiofrecventa bi-polara sau quatropolara ajuta tesutul sa devina mai relaxat, reduce ridurile adanci si pe cele fine, iar pielea devine moale si matasoasa. Peelingul cu ultrasunet reda fermitatea si confera pielii un aspect mai fresh. Tratamentul nu produce iritatii sau un alt tip de disconfort.

 5 functii faciale integrate:

 • Analiza tenului  
 • Peeling cu ultrasunet 
 • Radiofrecventa bipolara si quatropolara  
 • Electroporatie transdermala 
 • Fotobiostimulare

Tratamente intensive pentru:

 • netezirea ridurilor profunde si a celor fine    
 • retentia de apa   
 • imbatranire prematura a pielii     
 • incetinirea metabolismului celular     
 • imbunatatirea fermitatii pielii     
 • compactarea tesutului (Skin tightening)    
 • livrarea profunda in derm a solutiilor active

Analiza tenului

Analizatorul permite evaluarea a 15 parametri* ai starii de sanatate a pielii si determinarea tipului de tratament necesar.

Dupa fiecare tratament, acesta permite evaluarea cu certitudine a rezultatelor obtinute (*cantitatea de apa din tesut si repartitia ei sub forma intracelulara sau extracelulara, gradul de retentie hidrica, gradul de deshidratare, PH-ul estimativ al pielii, grosimea stratului cornos, elasticitatea pielii, tonusul pielii, vitalitatea pielii,  gradul de sensibilitate al pielii, microcirculatia, ridurile, petele pigmentare si fototipul pielii).

Peeling cu ultrasunet

Este o procedura non-invaziva si un proces non-abraziv de exfoliere a pielii.

Acesta utilizeaza ultrasunetele intr-un proces de peeling ce sterilizeaza, exfoliaza si purifica tenul. Indeparteaza excesul de sebuum in timp ce ridica si indeparteaza celulele moarte.

Este un proces complet non-iritant.

Electroporatia transdermala

Este o tehnica inovatoare, folosita pentru livrarea transdermala a ingredientelor din serurile active.

Datorita acestei proceduri, pielea permite o absorbtie de pana la 10 ori mai mare decat in mod normal. Sporeste rezultatele tratamentelor cosmetice favorizand nutritia si cresterea tonusului tesutului.

Radiofrecventa quatropolara

Permite stimularea in profunzime a functiilor metabolice ale tesutului. Sporeste oxigenarea tesutului, productia celulara ATP si activitatea fibroblastelor. Confera un tonus de lunga durata si un aspect compact al tesutului (lifting).

Foto-biostimularea cu lumina verde ( in frecventa de 530 nm) regenereaza pielea si previne imbatranirea acesteia.

Radiofrecventa bipolara

Energia radiofrecventei bipolare penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt situate fibrele de colagen. Incalzirea locala determina o contractie imediata a fibrei de colagen si, in acelasi timp, stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerand producerea de noi fibre de colagen si elastina.

Foto-biostimularea cu lumina rosie (in frecventa de 635 nm) favorizeaza oxigenarea celulara, stimuland functiile de tonifiere ale tesutului. Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta.