wellness si nutritie

DelMAr-017

 

Consultatia de nutritie

Atât ca medic, cât și ca persoană preocupată permanent de sănătate, consider că aceasta trebuie privită dintr-o perspectivă holistică și, ca urmare, fiecare pacient trebuie analizat ca un întreg. Nu abordez doar simptomele dumneavoastră, ci caut cauzele care stau la baza acestora și doresc ca în urma sfaturilor pe care vi le dau să vă fac să vă simți bine în fiecare aspect al vieții dumneavoastră.

O consultație de nutriție presupune obținerea unei imagini cât mai detaliate a stilului dvstră de viață, a obiceiurilor alimentare, a istoricului medical precum și familial, precum și a doleanțelor privind  sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Cu aceste informații vom concepe împreună un plan alimentar adaptat nevoilor dar și preferințelor pe care le aveți.

În urma consultației veți primi, de asemenea, sfaturi cu privire la suplimentele de vitamine și minerale recomandate pentru a oferi o nutriție completă.

De asemenea, cu scopul de a identifica eventuale carențe nutriționale sau posibile cauze ale simptomelor dvstra este posibil să vă pot recomanda anumite teste de laborator.

În urma consultației veți obține un plan de acțiune personalizat, știind exact ce trebuie făcut în continuare în călătoria dvstră spre sănătate.

Dr. Cristina Mirica / Consultant nutritie si stil de viata / Specialist hidrocolonoterapie

PROGRAME DE NUTRITIE

Nutritie terapeutica

nutritie terapeutica

Nutritie pentru managementul greutatii

managementul greutatii

Nutritie detox

detox

Nutritie pentru femei la menopauza

nutritie menopauza

Nutritie in sarcina

nutritie in sarcina