Nutritie in sarcina

Nutritie pentru femei la menopauza
05/Dec/2022
Remodelarea corporala: cum sa-ti transformi corpul intr-un stil de viata sanatos
28/Feb/2023

Nutritie in sarcina

Atenție ..alegerile dvstră alimentare afectează și pe altcineva acum!

Deja vă simțiti un pic presată, nu? E de înțeles, mai ales că în mulțimea de informații pe care le găsiți pe internet e greu să vă dați seama cum e mai bine să procedați. Când vă planificați dieta în timpul sarcinii, probabil că va trebui să gestionați și simptomele sarcinii, cum ar fi grețurile matinale, oboseala, pofta și constipația – asigurându-vă totodată că obțineți toți nutrienții de care aveți nevoie.

O dietă sănătoasă în sarcină este importantă atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, deoarece ceea ce mănâncă și bea o femeie în această perioadă este principala sursă de hrană a bebelușului ei. Experții recomandă ca dieta viitoarei mame să includă o varietate de alimente și băuturi sănătoase pentru a oferi nutrienții importanți de care copilul are nevoie pentru creștere și dezvoltare.

Ca nutriționist vă voi ajuta să vă concepeți un plan alimentar prin care să satisfaceți toate nevoile nutriționale necesare atât dvstră cât și copilului. Concentrarea pe obținerea unei alimentații bune vă va asigura nu numai o sarcină sănătoasă, dar îi va îi oferi bebelușului cel mai bun început pentru o viață lungă și sănătoasă.

Comments are closed.