Nutritie detox

Nutritie pentru managementul greutatii
05/Dec/2022
Nutritie pentru femei la menopauza
05/Dec/2022

Nutritie detox

Dieta de detoxifiere este o strategie alimentară ce facilitează eliminarea toxinelor din organism. Prin excluderea produselor de natură animală, a cafelei, a alcoolului, a zahărului , a grăsimilor nesănătoase și înlocuirea acestora cu alimente de natură vegetală, încărcate de nutrienți și antioxidanți, organismului i se crează condiții optime pentru a se elibera de încărcăturile toxice acumulate în timp.În același timp  este stimulat metabolismul, se îmbunătățește funcția cognitivă, este facilitată pierderea în greutate, digestia devine mai facilă, iar pielea și părul devin netede și strălucitoare.

Pe lângă curățarea organismului de toxine, o dietă de detoxifiere are și efecte pozitive asupra sănătății mintale. Conform experiențelor împărtășite de un număr de oameni care au urmat această dietă, o detoxifiere aduce un sentiment de calm, prospețime și pace în organism. Alții au raportat, de asemenea, că se simt întineriți și plini de energie.

Un alt beneficiu major al dietei detox este că promovează alimentația conștientă. Relația dvstră  cu mâncarea se va îmbunătăți cu siguranță în bine. Acest lucru se datorează faptului că deveniți extrem de conștienți de ceea ce puneți în corpul dvs.

În concluzie dieta de detoxifiere construiește un stil de viață mai sănătos , prin care oamenii încep să își aprecieze corpul mai mult ca niciodată.

Orice dietă de detoxifiere trebuie însoțita de terapii care să faciliteze eliminarea toxinelor din organism. În acest fel efectele neplăcute ale detoxifierii (dureri de cap, amețeală, lipsa tranzitului) sunt eliminate, iar detoxifierea va fi nu numai o experiență plăcută, dar și extrem de eficientă.

Consultația de nutriție detox are ca obiective identificarea eventualelor alergii sau intoleranțe alimentare, explicarea procesului de detoxifiere, prezentarea eventualelor stări neplăcute prin care putem trece în timpul detoxifierii.

Vă voi îndruma și asupra strategiilor prin care procesul de detoxifiere poate fi îmbunătățit.

Planul de detoxifiere este incomplet dacă se axează doar pe restricția alimentară, care are într-adevăr efectul de a scoate toxinele din țesuturi. Însă fară metode sau terapii care să faciliteze și eliminarea lor din organism, procesul este incomplet. De aceea multe persoane se simt chiar rău în această perioadă și renunță. 

Printre terapiile recomandate de mine pentru o detoxifiere corectă sunt:

Hidrocolonoterapia simplă sau cu infuzii de plante – click aici

Capsula Dermalife

Masaj terapeutic – click aici

Reflexoterapie – click aici

În privința planului alimentar , colaborăm de peste 10 ani cu firma Iconic Health ( link catre ei), care vă pot livra la dvstra acasă unul dintre programele lor de detoxifiere, fară ca dvstra să mai fiți nevoiți să vă preparați singuri.

Comments are closed.