estetica faciala

 

Intraceuticals

Intraceuticals – Hyperbaric Oxygen Technology
Intraceuticals este un sistem revolutionar, non-invaziv, care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum  Acid Hialuronic.

Cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric, Intraceuticals introduce in straturile profunde ale pielii substante benefice precum: acid hialuronic, vitamine (A, C, E) si antioxidanti (aloe vera si ceai verde).

Sistemul actioneaza asupra ridurilor de pe fata, decolteu, maini, regenereaza tesuturile, hidrateaza pielea, amelioreaza vizibil acneea in toate formele sale, iar zonele tratate devin foarte luminoase.

Afla mai multe detalii…

 

X-Skin

X-Skin este un aparat care contine un complex de tratamente faciale de ultima generatie, cu rezultate vizibile, masurabile si de lunga durata. Echipamentul Selenia X-Skin este dotat cu cele mai performante tehnologii pentru tratarea imperfectiunilor pielii.

X-Skin permite realizarea unei game complete de tratamente pentru a combate o gama larga de probleme estetice si pentru a reface in mod natural starea de sanatate a pielii.

Afla mai multe detalii…