Nutritie pentru managementul greutatii

Nutritie terapeutica
05/Dec/2022
Nutritie detox
05/Dec/2022

Nutritie pentru managementul greutatii

Metoda de slăbire pe care o abordez combină sfaturi personalizate în materie de sănătate, nutriție și stil de viață. Mulți dintre pacienții care ajung la mine sunt clienți vechi ai curelor de slăbire, ori persoane dezamăgite că încercările lor de a pierde în greutate au eșuat.

O primă cauză a insuccesului pot fi problemele de sănătate subiacente. De aceea consultația are ca scop identificarea oricăror factori care au contribuit la creșterea în greutate pentru că scopul final nu este doar atingerea greutății dorite, ci și optimizarea stării de sănătate. Adevărata transformare constă nu într-un un număr mai mic pe cântar sau la haine. Înseamnă în primul rând să deveniți sănătos și să vă simțiți bine – plin de energie și cu o perspectivă pozitivă asupra vieții.

Există multe diete promovate ca soluție supremă pentru pierderea în greutate.

Dar care este potrivită pentru dvstră? Adevărul este că nici o dietă nu se potrivește tuturor. Nutriția provoca multă confuzie din cauza teoriilor contradictorii, a mesajelor de marketing și a titlurilor senzaționaliste la care suntem expuși zi de zi.

Abordările dietetice pe care le ofer au în spate cercetări științifice dar și experiența clinică care le-a dovedit eficacitatea.

Alături de mine, echipa Delmar vine în sprijinul dumneavoastră prin terapiile care se realizează în clinica noastră (masaj, reflexoterapie, Power Plate, împachetări). Obiectivul nostru comun este de a vă sprijini la fiecare pas pe parcursul călătoriei dumneavoastră.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.