Detoxifierea prin acupunctura

Detoxifierea prin acupunctura

Acupunctura are un rol important in detoxifierea organismului, actionand prin echilibrarea energetica, crearea campurilor electro-magnetice si eliberarea de serotonina si endorfina (rol biochimic). Are efecte de lunga durata asupra meridianelor energetice ale ficatului, rinichilor, colonului si sangelui, determinand eliminarea toxinelor de la aceste nivele si prin stimularea drenajului limfatic.

acupunctura-art

Prin actiunea directa asupra anumitor puncte ale meridianelor se mentine constant indicele glicemic 24 de ore din 24, ceea ce determina disparitia poftei de dulce, de carbohidrati (paine), precum si aparitia senzatiei de satietate dupa o cantitate mai mica de alimente, fapt care ajuta mult pacientul la urmarea dietei hipocalorice de detoxifiere. Toate acestea conduc, la finalul acestei cure de detox si catre un alt efect urmatit de catre multi pacienti, si anume scaderea in greutate.

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil

Acum poti oferi celor dragi un tratament spa, prin intermediul unui instrument electronic de plata modern si flexibil, care le da posibilitatea sa il utilizeze in transe si sa acumuleze puncte de loialitate in acelasi timp. La Del Mar Medical Spa, voucher-ul spa a fost inlocuit cu gift cardul spa – un instrument de plata modern, reincarcabil, utilizabil in transe, care rasplateste fidelitatea clientului