Exfoliaza-ti tenul!

EXFOLIAZA-TI TENUL:

Pielea ta va reflecta mai multa lumina

 

“Tenul tau va radia de sanatate atunci cand este suficient de fin si neted pentru a reflecta lumina”, spune Jeannette Graf, profesor de dermatologie la facultatea de medicina Mount Sinai din New York.

beauty

Cand ai pana in 20 de ani, celulele pielii tale se regenereaza la fiecare 28 de zile. Dupa 20 de ani, procesul de regenerare celulara incetineste, iar intre 30 si 40, rata de reinnioire a celulelor ajunge la 40 de zile.

“Celulele moarte se acumuleaza, difuzeaza lumina si dau pielii un aspect tern,” spune Graf. Elimina-le seara in loc de dimineata! Astfel te asiguri ca ai inlaturat si toate impuritatile acumulate peste zi.

 

 

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil

Acum poti oferi celor dragi un tratament spa, prin intermediul unui instrument electronic de plata modern si flexibil, care le da posibilitatea sa il utilizeze in transe si sa acumuleze puncte de loialitate in acelasi timp. La Del Mar Medical Spa, voucher-ul spa a fost inlocuit cu gift cardul spa – un instrument de plata modern, reincarcabil, utilizabil in transe, care rasplateste fidelitatea clientului