Hraneste-ti pielea din interior!

 Hraneste-ti pielea din interior!

hraneste

Pielea va arăta celor din jur cât de sănătos trăiţi, dacă consumaţi alcool, dacă fumaţi, dacă vă hrăniţi corect sau nu, etc. Ea va fi cartea voastră de vizită.

Pielea reuneşte în sine frumuseţe, sănătate si protectie. Ea este strâns legată de toate organele şi de organism în ansamblu. De noi depinde cum arată şi va arăta ea.

Pielea este cel mai mare organ pe care îl are organismul uman. Ea are structură şi fiziologie proprie. Ea apără ţesuturile şi organele interne de acţiunea mediului extern.

Epiderma este primul strat al pielii, ce formează învelişul exterior şi nu conţine vase de sânge, la rândul ei are mai multe substraturi. Epiderma se compune din celule netede, care în permanenţă se exfoliază. În timpul exfolierii pielii, concomitent cu vechile celule cornoase, se îndepărtează praf, impurităţi şi alte componente ce conţin floră microbiană.

Derma, al doilea strat al pielii, este situat sub epidermă. Ea conţine o mare cantitate de fibre elastice şi colagen, care-i conferă consistenţă, şi pielii o anumită elasticitate. Are numeroase terminaţii nervoase şi percepe senzaţii cum ar fi atingerea şi căldura. Totodată conţine foliculi de păr, glande sudoripare, glande sebacee şi vase de sânge.

Hipoderma sau ţesutul subcutanat, este cel de-al treilea strat al pielii şi se află situat sub dermă. Hipoderma se compune din ţesuturi conjunctive, de consistenţă relativ moale, care înconjoară celulele şi fibrele. În hipodermă iau naştere foliculii piloşi şi glandele sudoripare.

Cercetarile arată ca exista doua tipuri distincte de “imbatranire a pielii”: una cauzată de genele moştenite -îimbatranirea intrinsecă – şi cealalta determinată de factorii poluanţi din mediul înconjurător – îmbătrânirea extrinsecă.
Imbătrânirea intrinsecă:

Se refera la procesul natural si continuu de imbatranire a pielii care incepe, in mod normal, de la varsta de 20 de ani. Scade productia de colagen si elastina, doua substante proteice care asigura elasticitatea pielii. Capacitatea epidermei de “reinnoire” este tot mai inceata: celulele moarte sunt indepartate greu si generarea de noi celule tot mai scazuta. Cu toate ca procesul de imbatranire se declanseaza de la o varsta frageda, semnele vizibile nu vor aparea decat peste cativa ani.

 Semne ale imbatranirii intrinsece:

  • ridurile fine;
  • piele subtire si transparenta;
  • pielea de pe maini si gat este lipsita de fermitate;
  • scaderea densitatii osoase care confera un aspect de piele lasata;
  • piele foarte uscata, cu senzatie de mancarime;
  • procesul de transpiratie este redus, fapt care afecteaza improspatarea pielii;
  • incaruntirea parului;
  • caderea parului;
  • pilozitate excesiva;
  • unghii subtiri care se rup usor.

Imbătrânirea extrinsecă

Numerosi factori din mediul inconjurator se aliaza si accelereaza procesul natural de imbatranire a pielii. Cel mai frecvent imbatranirea prematura este cauzata de expunerea solara. Insa nici repetarea unor expresii faciale, gravitatia, pozitiile de somn si fumatul nu sunt deloc benefice pentru pielea ta.

Tratamentul Intraceuticals = este tratamentul facial folosit de catre cele mai selective clinici si saloane de înfrumusetare din toata lumea.

Ce este  Intraceuticals?

Intraceuticalseste un sistem revolutionar, non-invaziv care înlocuieşte traditionalele tratamente invasive cu substanţe active precum Botox sau Acid Hialuronic.

Cum functionează?

Cu ajutorul unui aparat pe baza de oxigen hiperbaric reusim să introducem substantele benefice precum Acid Hialuronic, Vitamina A, C, E şi antioxidanţi în stratuile inferioare ale pielii ajungând pănă în Derm. Datorită sinergiei optime între oxigen şi substantele active aparatul cu oxigen hieprbaric este un adevarat revitalizant al funcţiilor vitale ale pielii.

Sistemul acţionează asupra ridurilor de pe faţă, decolteu, mâini, regenerează ţesuturile, hidratează pielea, ameliorează vizibil acneea în toate formele sale, reduce vergeturile iar zonele tratate devenind foarte luminoase.

 

Se recomandă 6-7 şedinte de tratament, o şedinţă pe săptămână. Odată terminat ciclul de tratamente este suficientă o şedinţă la 4-6 săptămâni sau o şedinţă trimestrială pentru menţinere. Sedinţă durează 40 – 60 minute în funcţie de problema tratată.

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil

Acum poti oferi celor dragi un tratament spa, prin intermediul unui instrument electronic de plata modern si flexibil, care le da posibilitatea sa il utilizeze in transe si sa acumuleze puncte de loialitate in acelasi timp. La Del Mar Medical Spa, voucher-ul spa a fost inlocuit cu gift cardul spa – un instrument de plata modern, reincarcabil, utilizabil in transe, care rasplateste fidelitatea clientului