meniu spa

Meniu masaje

terapii delmar
 
Terapii si ritualuri spa Del Mar


Masaj suedez / de relaxare
Prin masajul suedez se realizeaza un aport sporit de oxigen in sange si se elibereaza toxinele din muschi. Acest tip de masaj reduce tensiunea din muschi prin spalarea tesuturilor de acid lactic, acid uric si alte reziduuri de metabolism. Imbunatateste circulatia sangelui fara a « impovara » suplimentar inima. Intinde ligamentele si tendoanele pastran-du-le suple. Stimuleaza functiile pielii si sistemul nervos si detensioneaza nervii in acelasi timp.


Deep tissue massage
Masajul Deep Tissue isi concentreaza tehnicile pe straturile musculare profunde, folosind manevre specifice, intr-un ritm alert si energic. Aceasta forma de masaj vine sa ne imbunatateasca starea de sanatate, eliminand diversele disfunctii ale organismului. Folosind antebratele, coatele si mainile, se executa miscari ample si continue, fara intreruperi sau miscari sacadate. Masajul deep tissue actioneaza prin eliminarea aderentelor, ceea ce presupune inlaturarea durerii si refacerea mobilitatii.


Masaj Lomi Lomi
Lomi Lomi este cea mai profunda forma de masaj. Un astfel de masaj presupune un flux continuu de energie folosind manevre fluide, fara intreruperi, combinate cu miscari pline de caldura, relaxante pentru corp si minte. La nivel fizic, Lomi Lomi ne ajuta sa scapam de stres si tensiune, ne imbunatateste fluxul sanguin si pe cel limfatic si stimuleaza eliminarea reziduurilor si toxinelor. Prin miscari specifice, mobilizari pasive si diverse tehnici de respiratie, acest masaj elibereaza blocajele din corp si suflet si ne readuce armonia intregii fiinte.

 

Drenaj limfatic
mai multe info aici
Drenajul limfatic este un complex de tehnici manuale, utilizate pentru facilitarea eliminarii lichidelor in exces, pe care limfa le aduna si purifica, odata cu traversarea ganglionilor, inainte de a intra in circuitul sanguin. Aceasta forma de masaj este o metoda naturala foarte eficienta in stimularea circulatiei limfatice. Efectele ei se resimt in intregul organism: sistemul imunitar este stimulat, acumularile toxice din limfa sunt eliminate, durerile cronice si cele acute se diminueaza considerabil, este grabita recuperarea si vindecarea dupa interventii chirurgicale sau arsuri, se diminueaza celulita, edemele de cauza limfatica, tulburarile circulatorii, constipatia si problemele intestinale.


Masaj terapeutic
Masajul terapeutic este un masaj manual combinat cu alte tehnici de recuperare cum ar fi: elemente de gimnastica pasiva si reflexoterapie – pentru tratarea unor afectiuni curente, refacere dupa interventii chirurgicale sau traumatisme; are rol de intretinere sau de mentinere in functie a unor structuri musculare si nervoase sau a unor organe vitale.


Back & shoulders massage
Acest tip de masaj urmareste decontractare zonei umerilor si spatelui, probleme care apar din cauza posturilor incorecte adoptate in diverse situatii. Este un masaj terapeutic aplicat in aceasta zona specifica.


Masaj aromaterapie
Utilizata ca tehnica de vindecare de mii de ani de catre egipteni, greci si romani, aromaterapia ajuta la relaxarea corpului si a mintii, imbunatateste circulatia sangelui si ajuta la videcarea leziunilor superficiale ale pielii. Pin, portocala dulce, grapefruit, ylang ylang, santal, lavanda, sunt prezente atat in uleiurile de masaj, cat si in dispersoarele de arome din camerele de terapie.


Hot stone massage
Masajul cu pietre calde, cunoscut si sub denumirea de masaj cu roci vulcanice sau Hot Stone Massage, este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi folosite in detoxifiere, relaxare si echilibrare energetica a fiintei umane, a carui origini se regasesc in majoritatea civilizatiilor sub diverse forme. In masajul cu roci vulcanice se foloseste si un set de 66 pietre calde, de culoare gri inchis sau negru, de diferite marimi, de origine vulcanica, foarte fine care sunt incalzite intr-un dispozitiv special, pana ajung la temperatura de 40- 50 de grade Celsius. Caldura incalzeste si relaxeaza muschii, ceea ce permite terapeutului sa aplice o presiune puternica. Caldura pietrelor imbunatateste circulatia si calmeaza sistemul nervos. Amplasarea pietrelor se face in puncte exacte, cunsocute ca centri energetici, ceea ce reechilibreza atat trupul, cat si mintea.

 

Masaj pentru viitoare mamici
Este un masaj de relaxare in princial, care aduce un plus de oxigen in sange si elibereaza toxinele din muschi. Reduce tensiunea musculara prin spalarea tesuturilor de acid lactic, acid uric si alte reziduuri de metabolism. Imbunatateste circulatia sangelui fara a “impovara” suplimentar inima. Intinde ligamentele si tendoanele, pastrandu-le suple. Stimuleaza functiile pielii si sistemul nervos si detensioneaza nervii in acelasi timp.
Pentru durerile de spate specifice acestei perioade speciale din viata unei femei, se executa pe spate un masaj manual combinat cu elemente de gimnastica pasiva. Acesta ajuta la mentinerea in functie si imbunatatirea unor structuri musculare si nervoase sau a unor organe vitale.
Toate produsele utilizate in terapiile pentru viitoare mamici sunt 100% naturale si apartin unor branduri lider in domeniu (Pevonia Botanica, Palmers, Charme d’Orient, etc).
Pentru burtica se folosesc emulsii de hranire, hidratare profunda si anti-vergeturi.