Recomandari de ingrijire pe perioada iernii pentru toate tipurile de ten

Intraceuticals ne vine in ajutor

si in perioada rece!

 

 

 

Booster-ul cu antioxidanti de la Intraceuticals este recomandat in perioada rece, deoarece combate fragilitatea capilara ce apare in timpul schimbarilor dramatice de temperatura pe care le sufera tenul  atunci cand trecem din interior in exterior si invers.

Booster-ul cu vitamina A este de asemenea necesar in aceasta perioada. Motivul: metabolismul celular este mult incetinit in mod natural, in sezonul rece. Aportul de vitamina A accelereaza metabolismul pielii, mai ales in combinatie cu infuzia de acid hialuronic din tratamentul de rejuvenare de la Intraceuticals.

Absolut necesar pentru un ten ferm si luminos in sezonul rece: serumul de rejuvenare de la Intraceuticals, deoarece asigura hidratarea profunda, din interior, a tenului, atat de necesara in perioada expunerii la factori extremi (frig, zapada, soare, vant, schimbari bruste de temperatura).

 

 

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil

Acum poti oferi celor dragi un tratament spa, prin intermediul unui instrument electronic de plata modern si flexibil, care le da posibilitatea sa il utilizeze in transe si sa acumuleze puncte de loialitate in acelasi timp. La Del Mar Medical Spa, voucher-ul spa a fost inlocuit cu gift cardul spa – un instrument de plata modern, reincarcabil, utilizabil in transe, care rasplateste fidelitatea clientului