Tratamentul petelor de pigmentare cu Opulence de la Intraceuticals

Tratamentul petelor de pigmentare

cu Opulence de la Intraceuticals

 

Opulence este un tratament calmant, relaxant si potrivit pentru tenul depigmentat. Intr-un singur tratament, tenul dumneavoastra se va vedea mai intinerit, mai stralucitor si mai luminos. Nuanta neuniforma a tenului este echilibrata, tenul pare si se simte hidratat, intinerit, stralucitor si proaspat.

Cum functioneaza infuzia

Tratamentul Opulence utilizeaza trei elemente pentru a atinge rezultate imediate si semnificative:

A. Oxigenul sub presiune usoara ajuta la depunerea unor substante active de sfidare a varstei in straturile mai profunde ale tenului, in acelasi timp calmand si racorind tenul.

B. Serul Unic Opulenţa contine acid hialuronic usor, o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti si un amestec de iluminatori botanici. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului, rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale imbunatatite. Iluminatorii botanici ajuta la echilibrarea nuantei tenului, iar vitamina C protejeaza si apara contra vatamarii provocate de mediu si imbatranirii premature a tenului.

C. Produsele de Suport pentru tratament asigură straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.

Delurarea unei şedinţe

Pasul 1: Infuzia Opulence

Acesta este primul pas in transformarea tenului dumneavoastra. Oxigenul presurizat racoros, calmant, sporeste absorbtia de ser opulenta si creste in mod natural nivelurile de umiditate ale tenului dumneavoastra, in timp ce vitaminele si antioxidantii protejeaza si apara. O combinatie de acid hialuronic usor, vitamine A, C, E si ceai verde rezulta imediat intr-un ten mai neted cu riduri si linii fine reduse, un volum imbunatatit si o fermitate sporita. Un amestec de iluminatori botanici si vitamina C supra-concentrata ajuta sa se controleze formarea de melanina si la echilibrarea nuantei neuniforme a tenului. Tenul dvs. va aparea hidratat in profunzime, mai luminos si stralucind de sanatate si vitalitate. Rezultatele nu sunt doar imediate ci continua sa se imbunatateasca in zilele urmatoare.

Pasul 2: Gel Hidratare Opulence

Intensificati si mentineti rezultatele dvs. cu produsele de suport pentru tratament. Gel hidratare opulenta cu acid hialuronic multi-categorie asigura urmatorul strat de hidratare pentru a incapsula umiditatea si crea o bariera invizibila contra pierderii umiditatii. Contine un amestec de iluminatori botanici si vitamina C supra-concentrata ce are ca tinta nuanta neuniforma a tonului. Aplicati de două ori pe zi. Utilizati in acest stadiu si gel contur ochi intinerire – cu formula speciala pentru zona delicata a ochilor cu concentratie dublă de acid hialuronic multi-categorie.

Pasul 3: Crema opulence

Pasul final in procesul de depunere hialuronica. Acest produs bogat in umiditate contine acid hialuronic multi-categorie ce asigura o hidratare intensa si un amestec de iluminatori botanici si vitamina C supra-concentrata – pentru a incapsula umiditatea si ajuta la refacerea stralucirii naturale a tenului. Acest proces de depunere hialuronica ofera o hidratare fara egal si rezultate de lunga durata. Utilizarea continua a produselor de suport pentru tratament este un stadiu esential in extinderea beneficiilor. Aplicati de doua ori pe zi si pregatiti-va sa fiti impresionata.