3 greseli de evitat in antrenament

 

 

                   3 greseli de evitat in antrenament

 

 
Cu ceva timp in urma, am facut o statistica printre clientii nostri, intrebandu-i pe fiecare ce “zone dureroase” resimt in timpul antrenamentului.
Am facut asta pentru ca, am observat, ca in timpul exercitiilor fizice, au tendinta de a-si modifica postura din cauza diferitelor dureri.
Raspunsurile sunt evidente si general valabile, am putea spune: genunchi, zona lombara, gat (zona cevicala) si umeri.
 
Cauza acestori dureri “ascunse” este direct legata de anumite greseli, care pot fi prevenite si sunt usor de corectat.
 

 

  1.  INCALZIRE ADECVATA:

Obisnuim sa mergem la sala entuziasmati si astfel incepem antrenamentul fara o incalzire proprice. Ne dorim rezultate rapide, dar nu trebuie sa pierdem din vedere faptul ca avem nevoie si de o incalzire buna, daca vrem sa continuam antrenamentul facand acele exercitii solicitante, evitand riscul accidentarilor.

       2.     EVITAREA RUTINEI:

Cand faceti acelasi antrenament de fiecare data, muschii dumneavoastra devin tensionati din cauza suprasolicitarii. Asigurati-va ca nu intrati intr-o rutina plictisitoare, impartind antrenamentele pe grupe musculare. Incorporati atat exercitii cardio cat si de tonifiere si forta in antrenament.

        3.   TEHNICA CORECTA:

Tensiunile musculare apar adesea cand treceti rapid prin multe serii de exercitii. Acordati atentie calitatii, nu cantitatii!!!

La urmatorul antrenament, stabiliti-va cu exactitate obiectivele si discutati-le cu antrenorul dumneavoastra, astfel incat sa ajungeti la rezultatele dorite in timpul propus.

Va asteptam cu drag la Del Mar Medical Spa cu antrenamente personalizate!

Echipa de traineri Del Mar Medical Spa