5 exercitii pentru un abdomen plat

 

5 exercitii pentru un abdomen plat

 

 

Astazi va vom prezenta 5 exercitii interactive ce va vor ajuta la aplatizarea abdomenului si care, impreuna cu o dieta adecvata, va vor ajuta sa scadeti procentul de masa grasa si in acelasi timp, sa cresteti forta fizica.

De retinut: cele mai bune exercitii pentru pierderea grasimii abdominale nu sunt doar cele ce implica miscari scurte ale abdomenului, ci si alte exercitii, care folosesc o gama larga de grupe musculare.

Noi le numim "Magic 5"

1: "Clean and press"– este un exercitiu ce foloseste aproape toti muschii corpului, prin ridicarea unei greutati de la podea pana deasupra capului (dumbbells).

2: "Squad press"– este o alta versiune a exercitiului de mai sus. Din pozitia stand in picioare, cu greutati in maini, se face genuflexiune cu greutatile la nivelul umerilor si coatele flexate, iar cand ajungem cu bratele in extensie, expiram.

3: "Burpees"– din pozitia stand in picioare, se face o genuflexiune cu revenire si apoi saritura cu bratele intinse deasupra capului.

4: "Mountain climbers"– facut corect, acest exercitiu are efecte absolut minunate asupra abdomenului. Din pozitia de flotare, se aduce alternativ, cate un picior cu genunchiul flexat, spre piept prin saritura.

5:"Front squats"– faceti acest exercitiu si veti vedea cat de mult sunt folositi muschii abdominali. Din pozitia stand, se face genuflexiune cu greutati sustinute in maini dar la nivelul umerilor.

Noi le includem in antrenamentul Del Mar Intensive Training, multiplicand numarul contractiilor, cu ajutorul vibratiilor Power-Plate.

Pana ajungeti la sala, adaugati acest antrenament in programul dumneavoastra si rezultatele vor fi vizibile, garantat!