Best autumn face treatment

Best autumn face treatment

Intraceuticals –Booster Vitamina C+3

150887_495278197189320_1402254509_n

 

Despre Vitamina C primim informatii zilnic, mai ales in perioada rece, cand se presupune ca avem mai multa nevoie de pretioasa vitamina pentru a face fata schimbarilor de temperatura si scaderii imunitatii organismului.

 

Vitamina C este unul dintre cei mai cunoscuti antioxidanti. Este eficienta in tratarea dar, mai ales, in prevenirea multor probleme de sanatate, fiind renumita pentru actiunea sa de reglare a colesterolului, de eliminare a radicalilor liberi care distrug celule, dar si la formarea anticorpilor in organism.
Vitamina C este un component esential al colagenului si al elastinei din organism. Ambele sunt proteine ale epidermei, ale musculaturii si ale tesutului conjunctiv. Colagenul este cunoscut ca “fundatia” pielii care, odata cu trecere anilor, incepe sa se deterioreze, lasand loc ridurilor. Cele doua proteine sunt responsabile pentru finetea si elasticitatea epidermei. Suplimentele cu vitamina C favorizeaza regenerarea colastenului si a elastinei pierdute in timp. Astfel, contribuie la reducerea ridurilor si reface tonusul muscular.

 

Pentru aceasta toamna, va propunem o forma extem de eficace de tratament cu vitamina C. Este vorba despre infuzia de Rejuvenate de la Intraceutiacals cu Booster de vitamina C.

 

Asa cum spune si numele, Boosterul de Vitamina C+3, contine 3 forme de Vitamina C. Impreuna, acestea ajuta la intarirea matricii de colagen, protejeaza importiva radicalilor liberi si previn imbatranirea prematura a pielii. Aceasta formula compusa de Vitamina C lupta impotriva radicalilor liberi si asigura foto protectie, ofera luminozitate si actioneaza asupra hiperpigmentatiei, si asigura un co-factor in sinteza de colagen pentru imbunatatirea texturii pielii.

 

Vitamin C+3 a fost creata pentru pielea imbatranita prematur, care prezinta linii si riduri fine, fiind in acelasi timp tratamentul perfect pentru pielea afectata de soare.

 

Cele trei forme de vitamina C care intra in compozitia booster-ului sunt: Ascorbyl Glucoside, Sodium Ascorbyl Phospate si Ascorbyl Tetra Isopalmitate. Ascorbyl Glucoside este o forma solubila in apa a vitaminei C, care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si protejeaza anti aging. Recunoscut de corp, acesta se transforma in Acid Asorbic-L. Sodium Ascorbyl Phospate este o forma stabila a Vitaminei C care ajuta la protectia UV. Este recomandata si pentru “albirea” pielii. Ascorbyl Tetra Isopalmitate reprezinta o formula solubila in ulei a vitaminei C – ajuta la inhibarea melaninei si la reintinerirea pielii. Cunoscuta ca si Super C, odata ajunsa in piele se transforma instant in vitamina C.

 

Va asteptam cu drag la o portie de vitamina C+3!