Butts Up!

Butts up!

womans-butt-fitness

Grasimea localizata in zona de sub fesieri, denumita si “banana roll” este greu de inlaturat si poate persista, in ciuda dietei speciale si a exercitiilor fizice. Fiind vorba despre un strat de grasime/celulita localizat, acesta nu poate fi indepartat decat prin proceduri care actioneaza local. Radiofrecventa tripolara este una dintre cele mai eficiente dintre acestea. Procesul este simplu: incalzirea selectiva a celulelor grase le accelereaza metabolismul natural, cauzand micsorarea acestora prin eliberare de acizi grasi (grasime lichida) care sunt ulterior eliminati prin sange si sistemul limfatic. Practic, grasimea solida stocata in celulele grase se transforma in grasime lichida, care este eliminata apoi din celule. Radiofrecventa tripolara netezeste pielea, contureaza, tonifica si “ridica” fesele.

Procesul de ridicare a feselor este completat de antrenamentele Power Plate specifice zonei posteriorului. Power Plate activeaza 95-97 % din fibrele muschilor fesieri. Impulsul mecanic generat de platforma care vibreaza 30 si 50 de ori pe secunda, determina contractia reflexa a musculaturii fesierilor. Aceste contractii involuntare ale muschilor vizati activeaza fibrele musculare, ceea ce duce la cresterea fortei musculare si conturarea unui posterior suplu, tonic si armonios.

Masajul anticelulitic care se efectueaza dupa fiecare tratament cu radiofrecventa favorizeaza desfacerea aderentelor, ajuta la diminuarea celulelor grase si imbunatateste mobilitatea tesuturilor din zona tratata. Tesuturile conjunctive sunt refacute. Procesele de regenerarea a pielii si calitatea acesteia sunt imbunatatite.

Pachetul Butts Up! Include 8 sedinte de radiofrecventa tripolara, 20 de sedinte de Power Plate si 8 sedinte de masaj anticelulitic, toate pentru zona de sub fesieri (banana roll).

Durata tratamentului: 8 saptamani

Pretul pachetului: 570 Euro