Cel mai puternic antioxidant

Detoxifierea tenului

cu Kakadu Plum

Ce este Kakadu Plum?

Extractul de Kakadu Plum este un nou extract de fruct exotic cu puternice proprietati anti-oxidanti si anti-aging, provenit din arborele australian Terminalia ferdinandiana. Consumat in mod traditional de catre populatiile aborigene din nordul Australiei ca si medicament, acest fruct este adesea intalnit in folclorul local.

Kakadu Plums contine pana la 4% acid ascorbic, fapt care il situeaza pe primul loc in lista surselor naturale de vitamina C, din lume. Spre deosebire de cele mai multe alimente care contin vitamina C, in cazul fructului de kakadu plum, vitamina C este prezenta intr-o forma foarte stabila. Continutul unui astfel de super fruct echivaleaza cu continutul a 10 portocale. Datorita cantitatii extrem de ridicate de antioxidanti si vitamina C, minunatul fruct Australian previne imbatranirea prematura si ajuta la refacerea pielii. In concluzie, extractul de fruct de kakadu plum este considerat deopotriva “hrana” si booster de vitamine pentru piele sau.

2Unde putem gasi extractul de fruct de kakadu plum?

In booster-ul cu antioxidanti de la Intraceuticals.

Lansat in urma cu cateva zile, noul produs Intraceuticals, face parte din gama de boostere, alaturi de alte trei produse: Vitamina A + Booster, Vitamina C + 3 Boosters, Colagen + Booster.

Ingredientele cheie:

Extract de Kakadu Plum

  • Antioxidant exotic natural din padurile tropicale Australiene
  • Extractul de Kakadu Plum este metoda naturala de aparare impotriva radicalilor liberi, de asemenea, o metoda naturala de crestere a vitaminelor pentru piele. 
  • Reduce aparitia cearcanelor si a “pungilor” de sub ochi.
  • Ajuta la intarirea capilarelor

Extractul de Kakadu Plum : Un super-antioxidant natural; contine vitaminele C, E, acid folic (ajuta la intarirea capilarelor) si a carotenoidelor. Toate acestea conlucreaza pentru a neutraliza efectele daunatoarea ale radicalilor, se sporeste microcirculatia pentru a preveni aspectul “pufos” al pielii, ori a reduce cearcanele de culoare inchisa de sub ochi, precum si aspectul de ten obosit; rezultatul este un ten sanatos, vitalizat si luminos.

Acetat de tocoferil: antioxidant cunoscut sub denumirea de Vitamina E, neutralizeaza radicalii liberi si previne imbatranirea prematura.

Ceaiul verde: Ajuta la protejarea tenului impotriva stresului, o cauza majora de imbatranire premature a pielii.