Ciocolata de casa cu castane

Ciocolata de casa cu castane

Copy-of-IMG_0814

 

Pentru ca a venit frigul, meritam un rasfat cu ciocolata.

Bucurati-va de varianta de casa, saraca in calorii:

 

  • ½ ceasca chipsuri de ciocolata demidulci
  • 2 linguri castane fara coaja, coapte
  • 1 lingura cacao neindulcita
  • 4 curmale intregi fara samburi (se mai pot folosi prune sau afine uscate)
  • 2 linguri fulgi de cocos neindulciti

 

Se topesc chipsurile de ciocolata in bain-marine si se dau deoparte. Celelalte ingrediente se fac piure. Se adauga ciocolata topita si se amesteca la viteza maxima pana ce toate ingredientele s-au combinat. Se adauga circa 1/2 ceasca de apa si se verifica consistenta.  Ar trebui sa arate ca o supa crema. Nici o grija – se va intari pe masura ce se va raci .

Pofta buna!

 

Cu drag,

Echipa Del Mar