Cum ne pregatim de antrenament

 

Cum ne pregatim de antrenament

healthy lifestyle

 

In primul si in primul rand, nu uita: de fiecare data cand faci exercitii, inchide-ti telefonul sau computerul, ca sa nu fii distrasa de lumea de afara. Este momentul sa faci ceva pentru tine, nu sa faci diverse lucruri pentru altii. Cand esti pregatita, exercitiile pentru definirea muschilor si exercitiile cardio complementare vor fi precedate de un exercitiu de conectare si de o secventa de intinderi. Vei incepe dupa ce vei fi concentrata, iar muschii tai vor fi incalziti.

Conecteaza-te

Dupa ce te-ai deconectat de lume in general, e timpul sa te implici mental – sa te conectezi la corpul tau si sa inlaturi orice altceva. Concentreaza-te. Deja te-ai angajat acordandu-ti un timp tie si corpului tau, asigura-te ca nu e o pierdere de vreme.

Foarte multi oameni isi pierd vremea facand exercitii. Nu se concentreaza. Se uita la televizor sau citesc. Le suna telefonul si se lasa distrasi – ceea ce face ca antrenamentul sa fie un sport intermitent. lar sporturile sau activitatile intermitente nu-ti vor schimba corpul. Asadar, daca vrei cu adevarat sa-ti transformi corpul si vrei cu toata seriozitatea sa profiti la maximum de pe urma antrenamentului tau, atunci ia-ti acest ragaz si concentreaza-te.

Urmatorul exercitiu de vizualizare iti va conecta creierul si corpul. Fiind conectata si facand tot posibilul sa detii controlul asupra muschilor tai, vei invata sa accesezi vectorii de forta divizati, care sunt deosebit de puternici, dar e greu sa fii pe aceeasi lungime de unda cu ei.

Exercitiul tau de conectare

Priveste-te in oglinda si rosteste-ti numele. Rosteste-ti numele cu bucurie. Rosteste-ti numele cu tristete. Rosteste-ti numele ca si cand tocmai l-ai fi intalnit pe presedinte. Rosteste-ti numele ca si cand tocmai te-ai fi murdarit de noroi. Rosteste-ti numele de zece ori, fara sa te misti. Fara sa-ti treci mana prin par, fara sa faci grimase, fara sa dai ochii peste cap. Fii pe deplin relaxata si prezenta, priveste-te in ochi si repeta-ti numele.

A invata sa te relaxezi in timp ce faci ceva neobisnuit te va ajuta sa-ti imbunatatesti performantele, iar prin asta vei obtine mai repede rezultatele dorite.

“Metoda de 30 de zile, Programul de slabire care face posibila perfectiunea”, Tracy Anderson

Cu drag,

Echipa Del Mar

.