Detoxifiere cu pasta de masline

Detoxifiere cu pasta de masline

Vrei sa te simti ca o printesa?

Iti propunem un nou tratament pentru detoxifierea pielii in profunzime: pasta de masline saponificata, urmata de exfolierea cu manusa Kassa. Este un protocol oriental de curatare a pielii vechi de sute de ani, care face parte din complexul ritual al printeselor asiatice.

Sapun NegruVarianta a sapunului negru oriental traditional, parfumata cu ulei esential de eucalipt. sapunul negru este o pasta de masline saponificata, care se utilizeaza la pregatirea pielii pentru un gomaj in profunzime. Deschide porii, topeste in mod natural celulele moarte, elimina excesul de sebum si toxinele din epiderma, lasand o piele stralucitoare si catifelata, ca de printesa. Este indicat pentru toate tipurile de ten.

Intreg ritualul se desfasoara in Capsula Dermalife Spa Feng Shui, o experienta multisenzoriala inegalabila, care transforma tratamentul intr-un moment de rasfat pentru trup si minte pe care nu il poti rata.

natura-orient-gant-kassaManusa kassa (sau kiss) era realizata, la origine, din lana si din par de capra. Textura diferita a celor doua tipuri de fibre ii permitea efectuarea unui gomaj profund, fara a agresa pielea. Rolul ei este acela de a optimiza si a completa actiunea de exfoliere initiata de sapunul negru, devenind indispensabila gomajului in profunzime. In plus, manusa contribuie la stimularea circulatiei sangvine, favorizeaza eliminarea impuritatilor si previne formarea foliculitei.

In timp, manusa kassa s-a adaptat necesitatilor femeilor moderne, schimbandu-si atat aspectul, cat si textura. Actiunea sa a devenit mai intensa, respectand, in acelasi timp, sensibilitatea pielii.