Echipa Del Mar are un nou membru

Echipa Del Mar are un nou membru

 

38819_146584042027008_1415696_nEste vorba despe Andrei Sirbu, Specialist Terapii Spa si Estetica Faciala. Andrei aduce echipei noastre o bogata experienta spa (castigata in centre de prestigiu precum Orhideea Spa si Miko Beauty Center) si multa energie pozitiva.

Iata cum se prezinta, in cateva cuvinte:

“Cred in intelepciunea innascuta a corpului, iar oferindu-i o platforma adecvata de sprijin, motivare si de orientare, cred ca organismul uman se poate vindeca si poate chiar sa exceleze in societatea stresanta de azi.

Mediul educational completeaza stilul meu de terapie. Cred ca terapia prin masaj este un proces interactiv intre terapeut si client. Folosesc abilitatile de comunicare pentru a intelege cat mai bine care sunt nevoie clientului si pentru a ma asigura ca aceste nevoi sunt implinite.”

Va invitam cu drag la Del Mar sa il cunoasteti, in cadrul unei sesiuni de masaj (poate fi cu pietre, Lomi Lomi, cu bete de bambus, etc), la o sedinta de Intraceuticals (tratament pe care il iubeste) sau la o impachetare in Capsula Dermalife pe care a descoperit-o cu mare placere la Del Mar.