Gheara pisicii – un remarcabil “detergent” intestinal

Gheara pisicii

– un remarcabil “detergent” intestinal – 

 

 

Picture1Cand ati beneficiat ultima data de o sedinta de hidrocolonoterapie? Daca au trecut mai bine de sase luni sau daca inca nu ati incercat aceasta minunata terapie pentru trup si minte, o puteti face chiar acum, intr-o noua varianta, si mai eficienta decat cele pe care vi le ofeream pana in prezent. Asta pentru ca incepand cu 1 iunie 2013, va oferim sedinte de hidrocolonoterapie cu infuzie de gheara pisicii.

Cat’s Clow sau Gheara pisicii este o planta provenita din America de Sud, cunoscuta de catre localnici inca din vechime pentru proprietatile sale remarcabile. Aceata are puternice efecte antioxidante, anti-hipertensive, reduce colesterolul, reduce riscul de accidente vasculare, iar prin stimularea sistemului imunitar  grabeste vindecarea in afectiunile virale ale sistemului respirator si nu numai.

Studiile au aratat efectele deosebit de benefice ale acestei plante in ameliorarea simptomelor lupusului, diabetului, artritei reumatoide, sindromului oboselii cronice, a colitelor, diverticulitelor, colonului permeabil si chiar in SIDA. Datorita capacitatii ei remarcabile de a curata intregul tract intestinal si a ajuta pacientii care sufera de probleme digestive precum sindromul colonului iritabil, boala Chron, hemoroizi, ulcer, paraziti intestinali si flora intestinala dezechilibrata, cercetatorul american Brent Davis a numit aceasta planta miraculoasa “deschizatoarea de drum”.

Utilizata ca infuzie in timpul sedintelor de hidrocolonoterapie, Cat’s Clow are un puternic efect local. Precum ghearele pisicii, aceasta infuzie de plante  se “agata” de depunerile incrustate de pe peretii intestinali, facandu-le sa se desprinda astfel incat eliminarea lor e mult mai facila. Prin spalarea peretilor intestinali, gheara pisicii da organismului posibilitatea sa absoaraba mai bine nutrientii, ceea ce conduce la la corectarea dezechilibrelor nutritionale create de blocajele digestive.

Au fost semnalate cazuri numeroase in care, in urma utilizarii acestei infuzii, a fost eliminata placa mucoida care intoxica intestinul si intregul organism.

Pentru un colon curat, pregatit sa absoarba substantele nutritive pe care i le furnizati printr-o alimentatie sanatoasa, puteti beneficia de o astfel de infuzie cu gheara pisicii in cadrul sedintelor de hidrocolonoterapie de la Del Mar Medical Spa.

Va astept cu drag,

Dr. Cristina Mirica
Medic specialist hidrocolonoterapie