Hidratare, anti-aging si rasfat cu mango si fructul pasiunii

 

Hidratare, anti-aging si rasfat cu mango si fructul pasiunii

 

PE-MOD-TropicLady2_CL_resize

Vrei sa ai o piele perfect hidratata acum, inainte de inceperea sezonului estival?

Te asteptam la Del Mar cu un tratament de hidratare profunda si maxim rasfat: impachetarea cu mango si fructul pasiunii de la Pevonia Botanica, realizata in Capsula Dermalife Spa Feng Shui.

Tropical spa Body line – de-aging este prima linie de tratamente antiaging pentru corp.

Exfolierea cu de-aging salt mousse mineralizeaza pielea, elibereaza usor ionii negativi de care pielea are nevoie si o pregateste pentru absorbtie.

Masca balsam incorporeaza o inovatie anti-aging – tegosfera; un sistem unic de transportare a ingredientului activ in piele depasind in performanta orice transportor inventat pana acum in dermo-cosmetica. Tegosfera contine un mecanism sensibil la ph-ul natural al pielii si la temperatura ei, moment in care tegosfera elibereaza retinolul. Odata eliberat, acesta stimuleaza regenerarea si cresterea celulara organizata. Exfoliantul, balsamul si masca tropical Oasis contin: ulei de squalan – hraneste si catifeleaza; tegosfere cu retinol – incetineste procesul de imbatranire; colagen marin – hidrateaza, reduce ridurile; elastina marina – creste elasticitatea pielii; acid hialuronic – rol esential in hidratarea pielii; unt de shea – hranitor si curativ; rodie – revigorant; ulei de morcov – hidratant si hranitor.

Pentru piele frumoasa, hidratata si hranita pentru toata vara, ai nevoie de 4 tratamente, unul pe saptamana.

 

Cu drag,

Echipa Del Mar