Hidrocolonoterapia si infuziile de plante si probiotice II

Hidrocolonoterapia

si infuziile de plante si probiotice

partea a II-a

Pentru detoxifierea organismului

Spirulina este un super food care are una dintre cele mai remarcabile concentratii de nutrienti. Infuzia cu spirulina promoveaza peristaltismul intestinal, curatand atat colonul ascendent cat si pe cel descendent. Fiind absorbita in peretii intestinali, spirulina lubrefiaza mucoasa colonului si face astfel rezidurile vechi mai usor de eliminat.

Implantele cu spirulina sunt des folosite in programele de detoxifiere, pentru ca purifica rapid sangele si reechilibreaza ph-ul sangvin. Deasemenea stimuleaza dezvoltarea florei bacteriene benefice la nivelul colonului.

Iarba de grau ajuta in detoxifierea sistemica si in reglarea tranzitului intestinal, si promoveaza dezvoltarea florei bacteriene benefice a intestinului gros.

Pentru calmarea simptomelor digestive (gaze, balonare, crampe, IBS)

Mix ASPeste un mix de plate (menta, Wild Yam, Lobelia) care relaxeaza musculatura intestinala si stimuleaza ficatul pentru a descarca bila. In acest fel, ASP diminueaza simptomele care apar de obicei in cadrul unui program de detoxifiere. Este deasemenea util in eliminarea rezidurilor vechi din colon si in eliminarea gazelor de la acest nivel.

Prin efectul antispastic, este benefic celor care sufera de sindromul intestinului iritabil.

Musetelul este una din cele mai raspandite infuzii utilizate concomitent cu hidrocolonoterapia. Musetelul este relaxant si calmant digestiv. Este un remediu pentru eliminarea gazelor intestinale, a crampelor si a mucusului in exces.

Menta este un antispastic foarte bun si un agent antibacterial. Ajuta la calmarea crampelor si la eliminarea gazelor din intestine.

Catnip (iarba matei) este un antispastic si un carminativ ce ajuta la ameliorarea problemelor digestive precum: flatulenta, dispepsia, colita. Are actiune sedativa asupra terminatiilor nervoase, ceea ce ii confera o actiune relaxanta ce ajuta la eliminarea mucusului si la diminuarea crampelor.

Slippery Elm e o planta mucilaginoasa care are rolul de a lubrefia, hrani, vindeca si calma mucoasa intestinului gros.

Este excelenta pentru cei care sufera de colite, hemoroizi, diaree, IBS, boala Chron.

Pentru eliminarea parazitilor

Mix antiparazitar: este un mix de plante (musetel, cuisoare, nuc) care prin stimularea secretiei biliare ajuta la eliminarea parazitilor ce se gasesc in colon.

Se foloseste in special dupa o sedinta de hidrocolonoterapie in vederea deparazitarii

Implantele cu probiotice sunt utilizate in special in urma unei sesiuni de 3-4 sedinte de hidrocolonoterapie realizate intr-un timp redus (7-10 zile), pentru a reface rapid flora intestinala benefica a colonului.

Daca inca nu ati inclus hidrocoloterapia in stilul dumneavoastra de viata, acum aveti un motiv un plus, deoarece, cu ajutorul infuziilor de mai sus, la Del Mar Medical Spa, aceasta terapie este acum 100% personalizata si mult mai eficienta.

 

 

Va astept cu drag,

Dr. Cristina Mirica

Specialist hidrocolonoterapie