Hot abs for a hot summer!

Vara asta se poarta Hot abs!

summer-abs-workout

Daca iti doresti cu adevarat, poti obtine si tu abdomenul visat in numai 3 saptamani cu pachetul Hot abs for a hot summer!:

  • 4 sedinte de radiofrecventa tripolara pentru abdomen
  • 4 tratamente cu mango si fructul pasiunii in Capsula Dermalife Spa Feng Shui
  • 4 sesiuni de masaj de tonifiere a abdomenului

 

Pret initial: 712 Euro

Pret pachet: 349 de Euro

 

*Oferta este valabila in perioada 1 iunie – 15 august

 

Grasimea localizata in zona abdominala este greu de inlaturat si poate persista, in ciuda dietei speciale si a exercitiilor fizice. Fiind vorba despre un strat de grasime/celulita localizat, acesta nu poate fi indepartat decat prin proceduri care actioneaza local. Radiofrecventa tripolara este una dintre cele mai eficiente dintre acestea. Procesul este simplu: incalzirea selectiva a celulelor grase le accelereaza metabolismul natural, cauzand micsorarea acestora prin eliberare de acizi grasi (grasime lichida) care sunt ulterior eliminati prin sange si sistemul limfatic. Practic, grasimea solida stocata in celulele grase se transforma in grasime lichida, care este eliminata apoi din celule. Radiofrecventa tripolara netezeste pielea de pe abdomen, contureaza si subtiaza talia.

Tratamentul cu mango si fructul pasiunii din Capsula Dermalife Spa Feng Shui este perfect inainte de inceperea sezonului estival, pentru ca aduce hidratare profunda (si, bonus, maxim rasfat). Gama de tratamente cu mango si fructul pasiunii este prima linie de tratamente antiaging pentru corp. Exfoliantul mineralizeaza pielea, elibereaza usor ionii negativi de care pielea are nevoie si o pregateste pentru absorbtie. Masca balsam incorporeaza o inovatie anti-aging – tegosfera; un sistem unic de transportare a ingredientului activ in piele depasind in performanta orice transportor inventat pana acum in dermo-cosmetica.

Masajul anticelulitic care se efectueaza dupa fiecare tratament cu radiofrecventa favorizeaza desfacerea aderentelor, ajuta la diminuarea celulelor grase si imbunatateste mobilitatea tesuturilor din zona tratata. Tesuturile conjunctive sunt refacute. Procesele de regenerarea a pielii si calitatea acesteia sunt imbunatatite.

Pachetul Hot abs for a hot summer! Include 4 sedinte de radiofrecventa tripolara, 4 tratamente cu mango si fructul pasiunii si 4 sedinte de masaj anticelulitic, toate pentru zona abdominala.

Cu drag,

Echipa Del Mar