Hot presents for a hot Christmas!

Hot presents for a hot Christmas

 

Din dorinta de a-i rasfata pe cei dragi, am combinat elementele de poveste ale acestui sezon, in:

Winter Dream Ritual

“Winter Dream” consta dintr-o exfoliere corporala cu extract din scortisoara si ghimbir, urmata de o masca corporala continand aceleasi elemente, utilizand proprietatile capsulei Dermalife Spa Feng Shui, un izvor de energii vindecatoare.

“Winter Dream” este intregit de masajul cu pietre vulcanice, scopul acestei terapii fiind acela de a realiza o armonie intre elementele continute in acest ritual si dumneavoastra, prin analiza fluxurilor de energie dintre om si mediul inconjurator, aceasta fiind si esenta Feng Shui.

Durata : 130 min

Cost : 460 lei

 

Hot Stone Therapy

Masajul cu pietre calde, cunoscut si sub denumirea de masaj cu roci vulcanice sau Hot Stone Massage, este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi folosite in detoxifiere, relaxare si echilibrare energetica a fiintei umane, a carui origini se regasesc in majoritatea civilizatiilor sub diverse forme. In masajul cu roci vulcanice se foloseste si un set de 66 pietre calde, de culoare gri inchis sau negru, de diferite marimi, de origine vulcanica, foarte fine care sunt incalzite intr-un dispozitiv special, pana ajung la temperatura de 40-50 de grade Celsius. Caldura incalzeste si relaxeaza muschii, ceea ce permite terapeutului sa aplice o presiune puternica. Caldura pietrelor imbunatateste circulatia si calmeaza sistemul nervos. Amplasarea pietrelor se face in puncte exacte, cunoscute ca centri energetici, ceea ce reechilibreza atat trupul, cat si mintea.

Durata : 75 min

Cost : 160 lei

 

Cadoul nostru pentru dumneavoastra

Ne-am dori sa va putem sustine in incercarea de a trece sarbatorile cu bine, adica sa nu cedati (total) in fata nenumaratelor ispite (mai mult sau mai putin hipercalorice). Stim ca este greu. De aceea, vrem sa venim in intampinarea dumneavoastra cu mici ajutoare pentru a va mentine in forma.

Asa cum probabil ati constatat, fiecare capitol al acestui numar al newsletter-ului nostru contine sfaturi care impreuna alcatuiesc un “survival kit” pentru sarbatorile de iarna.

Si pentru ca acest kit sa fie complet, va invitam sa treceti pe la Del Mar pentru a va putea oferi cadoul nostru: Ceai de iarna, cu flori de galbenele, lavanda, sunatoare, tei, busuioc purpuriu, putin cimbru si petale de trandafir. Cum va ajuta acest ceiut? Prin intarirea sistemului imunitar, capacitate de detoxifiere, proprietati antidepresive, tonic, impotriva indispozitiilor, si racelilor.

100% bio, 100% oferit cu dragoste!

Va asteptam cu drag in perioada 15 – 30 decembrie cu ceaiul pregatit!