If you want to shed pounds

Cum sa “pacalesti” kilogramele in plus

 

Toata lumea stie ca pentru a slabi trebuie sa mancam sanatos si sa facem miscare. Ceea ce probabil nu stiati este ca exista trucuri care ne pot ajuta in incercarea de a pierde kilograme, sau a ne mentine in forma. Verificati-le…

 

weird-weight-01

 

 

Mirosul de menta

Inhalarea aromei de menta proaspata, din cand in cand, ne ajuta sa ne controlam mai bine pofta de mancare si aportul caloric, spune un studiu publicat in decembrie 2013.

 

 

weird-weight-2


 

Culoarea rosie a veselei

Conform aceluiasi studiu, vesela de culoare rosie ne ajuta sa mancam mai putin. (Daca va grabiti, poate mai prindeti niste reduceri de “dupa Craciun” la magazinele de profil).

weird-weight-3

 

 

 

 

 

Plata cu cash

Plata cu cash in loc de card se pare ca ne face sa alegem mancare mai sanatoasa, ne spune un studiu din toamna anului trecut.

 

 

 

 

 

weird-weight-4

 

 

Ciocolata

Ciocolata neagra (in canitati moderate, desigur), este asociata cu nivele mai reduse de grasime abdominala, conform cercetarii mai sus mentionate. Suna bine, nu?

 

 

 

weird-weight-5

 

 

Temperatura din camera

Dormitul intr-o camera cu temperatura mai redusa ne ajuta sa ardem mai multe calorii in timpul somnului, s-a demonstrat intr-un studiu realizat vara trecuta. Concret, subiectii care au dormit intr-o camera cu temperatura de 19 grade Celsius au ars cu 7%  mai multe calorii decat cei aflati la temperatura de 25 de grade Celsius.

weird-weight-6

 

 

 Poze cu mancare sanatoasa

Un alt studiu recent ne arata ca, daca ne punem poze cu mancare sanatoasa, saraca in carbohidrati, pe frigider, ne poate ajuta sa mancam mai putin, ne spune un studiu din 2013.

 

 

weird-weight-7

 

 

Ordoneaza-ti biroul!

Petrece-ti timpul de lucru intr-un spatiu ordonat, in locul unuia dezorganizat si iti vei creste sansele de a alege o gustare sanatoasa, spune un studiu din vara trecuta. Deci, e timpul sa ne organizam biroul!