Infuzii si implante

Care infuzie vi se potriveste?

În funcție de plantele pe care le contin, infuziile pot fi eficiente în stimularea, relaxarea, calmarea sau tonifierea intestinului, ajutând la restabilirea unui ritm natural al acestuia.

Deasemenea, fiecare infuzie are particularitățile sale, astfel încât  poate fi  utilizată și pentru diversele afecțiuni ale clientei.

In urma consultației, terapeutul vă va îndruma spre cea mai potrivită soluție pentru dvstră.

Cele mai utilizate infuzii asociate cu hidrocolonoterapia sunt:

  • Pentru detoxifiere generala

Infuzia cu spirulina detoxifică organismul și purifică sângele. In plus,folosita ca adjuvant in timpul hidrocolonoterapiei, faciliteaza curățarea mai profunda a intestinului prin stimularea peristaltismului.

  • Pentru afectiuni ale pielii

Rădăcina de brusture este una dintre cele mai indicate plante pentru purifierea sângelui si corectarea problemelor tenului. Infuzia cu rădăcina de brusture imbunătățește funcționarea rinichilor si a vezicii biliare, contribuie la detoxifierea generală, fiind deosebit de eficientă în psoriazis, acnee sau alte afecțiuni ale pielii.

  • Pentru refacerea florei intestinale, disbioze, colon iritabil

Implantul cu probiotice se face la sfârșitul la ședinței de hidrocolonoterapie,în scopul repopulării imediate a intestinului. Introduse rectal, probioticele ajung direct in mucoasa intestinala, spre deosebire de cele orale care strabat aproximativ 7,5 m de tub digestiv pentru a ajunge în colon.

De aceea au potență ridicată și sunt indicate la sfârșitul fiecărei sesiuni de hidrocolonoterapie dar și în colonul iritabil, disbioze, după tratamente cu antibiotice, etc

  • Pentru detoxifierea ficatului

Infuziile cu cafea sunt utilizate in primul rând pentru detoxifierea ficatului.

Primul care a utilizat la scară largă clismele cu cafea în tratamentul cancerului a fost Dr. Max Gerson. Bazându-se pe studiile sale de laborator, Gerson a arătat cum cafeina poate stimula ficatul și vezica biliară să elibereze bila incărcată cu substanțe nocive organismului. El spunea ca acest proces contribuie la însănătoșirea pacientului.

Dr. Lee Watternberg a arătat cum substanțele care se gasesc in cafea – cafestol palmitat si kahweol – activează un sistem  enzimatic numit glutation S-transferază. Aceste enzime sunt responsabile cu neutralizarea radicalilor liberi și a substanțelor nocive ce s-au dovedit responsabile de declanșarea cancerului.

Pe scurt, mecanismul este urmatorul: substanțele active din cafea sunt absorbite în circulația port hepatica prin venele hemoroidale de la nivelul rectului si ajung rapid- în aproximativ 8 minute- la nivelul ficatului. Aici ele stimulează producția de bilă și dilatarea canaliculelor biliare ce facilitează eliminarea compușilor toxici potențiali cancerigeni, a toxinelor produse de Candida albicans și a altor paraziți în intestinul subțire și de aici în colon.

Infuziile cu cafea pot fi folosite în cadrul programelor de detoxifiere pentru că sunt un real ajutor în eliminarea toxinelor care au fost mobilizate din țesuturi și care pun multa presiune pe ficat- principalul nostru organ de detoxifiere.

Infuziile cu cafea sunt deasemenea utile și în stimularea peristaltismului intestinal ce contribuie la o curățare profunda a colonului.

Vă așteptăm cu drag “la o cafea”!