Inovatia Medicala pentru care mergi de placere la stomatolog

Laserul Dentar – Inovatia Medicala pentru care mergi de placere la stomatolog

 Laser si Remus Fotor_Collage

Gratie ultimelor tehnologii in domeniu, vizita la medicul stomatolog poate fi un adevarat prilej de relaxare. Tratamentele cu laserul dentar te scapa de o serie de probleme dentare, fara sa mai fie nevoie sa te confrunti cu durerile neplacute si zgomotele sacaitoare ale frezei din timpul interventiilor.

Freza, turbina si bisturiul devin instrumente depasite in fata laserului dentar. Tratamentul cu laser dureaza mai putin si vindecarea dintilor este mult accelerata. Pacientii tratati cu ajutorul laserului nu resimt durere, ceea ce face ca anestezia sa nu mai fie necesara, decat in proportii foarte mici, in unele cazuri.

Tehnologia Waterlase pune la lucru apa, aerul si energia laser pentru cele mai sigure si eficiente tratamente dentare existente la ora actuala pe piata.

Cu ajutorul laserului se pot trata dintii sensibili, detecta suprafetele cariate, trata si curata gingiile, se pot efectua albiri, precum si tratamente chirurgicale diverse sau tratamente de canal.

Clinica Dental One este una dintre putinele din tara care realizeaza interventii cu laserul dentar de ultima generatie Waterlase.

“Pentru mine, laserul dentar reprezinta stomatologia moderna si recomand cat mai multor medici sa-l foloseasca,” spune Dr. Remus Stratulat, Medic Stomatolog Clinica Dental One.

Testeaza si tu beneficiile laserului dentar. De acum inainte nu mai este nevoie sa mergi cu teama la stomatolog. La clinica Dental One ai 50% pentru pentru prima interventie cu laserul dentar. Totul ca sa te poti bucura de tehnologia dentara de ultima generatie!

Dental One isi propuna sa redefineasca medicina dentara din Romania, prin tehnologiile folosite, experienta si profesionalismul medicilor si serviciile personalizate, orientate spre relaxarea si confortul pacientilor.

Mai multe detalii pe www.dentalonecenter.com si https://www.facebook.com/dentalonecenter1

Cu drag,

Echipa Del Mar