Interviu cu dna dr. Cristina Mirica

Interviu cu dna dr. Cristina Mirica

pentru revista Ghidul Miresei

Consultant nutritie si stil de viata

Specialist hidrocolonoterapie

DelMAr-019

In calitate de medic, abordez totdeauna frumusetea din interior, pornind de la ideea ca numai un program echilibrat ne poate face sa radiem de tinerete si prospetime. Marea majoritate a clientelor care se adreseza centrului nostru pentru a arata in cea mai buna forma in “ziua cea mare”, vin pe ultima suta de metri si asteapta minuni, cu orice pret. Este rolul nostru, al echipei de medici si terapeuti de la Del Mar Medical Spa, sa le convingem ca au nevoie de un program de wellness echilibrat si personalizat, care porneste de la starea fiecarei persoane si urmareste obiective realiste pentru fiecare viitoare mireasa, corelate cu timpul pe care il are la dispozitie pana la marele eveniment.

De aceea, orice program de wellness pe care il ofera centrul nostru incepe cu o sedinta de consiliere de nutritie. Aceasta sedinta este absolut necesara in stabilirea regimului alimentar.  Daca avem timp suficient (cateva luni) este minunat, pentru ca putem deja vorbi de recomandari pentru adoptarea unui stil de viata sanatos, care include activitate fizica (Power Plate), odihna suficienta si desigur, o alimentatie corespunzatoare.

In acelasi timp, colegii mei specialisti in estetica faciala realizeaza evaluarea tenului si fac recomandari pentru cele mai eficiente tratamente. In urma celor doua tipuri de consultatii, elaboram un plan, care poate cuprinde, in functie de nevoile si obiectivele specifice ale fiecarei viitoare mirese: hidrocolonoterapie cu infuzie de plante, tratamente faciale cu Intraceuticals (tratamentul preferat al vedetelor de a Hollywood), ritualuri spa cu mango si fructul pasiunii (exfoliere, masca corporala, Capsula Dermalife Spa Feng Shui si masaj), radiofrecventa tripolara faciala (daca este nevoie de refacerea fermitatii pielii).

Pentru persoanele care mai au foarte putin timp la dispozitie, dar vor o piele curata si hidratata, ten luminos, abdomen plat, prospetime, stralucire si vitalitate pentru ziua cea mare, am pregatit doua pachete de servicii care sa le ajute sa radieze in ziua cea mare: unul de 10 zile, iar celalalt de 5 zile. Ambele pachete includ meniu personalizat, pregatit zilnic si disponibil la prima ora a diminetii, de la Iconic Health. Acesta consta in sucuri hranitoare de fructe si legume, supe raw sau calde si salate (cu adaos de superfood-uri). Tratamentele care compun programul sunt cele amintite mai sus si sunt programate cate 1-2 in fiecare zi, astfel incat viitoarea mireasa sa nu petreaca mai mult de 2-3 ore in centrul nostru, pentru ca stim ca timpul este si mai pretios atunci cand se apropie marele eveniment.

Va asteptam cu drag in centru nostru pentru a va ajuta sa fiti in cea mai buna forma fizica si psihica in ziua nuntii dumneavoastra.

Detalii despre programele noastre special concepute pentru acest eveniment puteti gasi pe www.delmarmespa.ro sau la telefon

0724 35 35 79.

 

Cu drag,

Echipa Del Mar