intraceuticals hyperbaric oxygen technology

Intraceuticals – Hyperbaric Oxygen Technology

Intraceuticals este un sistem revolutionar, non-invaziv, care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Acid Hialuronic.
Cu ajutorul unui tratament care produce oxigen hiperbaric, Intraceuticals introduce in starturile profunde ale pielii substante benefice precum: acid hialuronic, vitamine (A, C, E) si antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Sistemul actioneaza asupra ridurilor de pe fata, decolteu, maini, regenereaza tesuturile, hidrateaza pielea, amelioreaza vizibil acneea in toate formele sale, iar zonele tratate devin foarte luminoase.

Sistemul actioneaza asupra ridurilor de pe fata, decolteu, maini, regenereaza tesuturile, hidrateaza pielea, amelioreaza vizibil acneea in toate formele sale, reduce vergeturile, iar zonele tratate devin fosrte luminoase.

Experimentati beneficiile Infuziei Intraceuticals, tratamentul facial preferat al celebritatilor de la Hollywood. Utilizata de celebritatilor de la Hollywood. Utilizata de celebritati, dermatologi, chirurgi plasticieni si spa-uri de top din intreaga lume, infuzia Intraceuticals ofera o experienta unica, cu rezultate imediate, care pot fi vazute si simtite.

Dupa numai un tratament, pielea dvs. va arata si se va simti mult mai tanara. Pielea devine curata, cetifelata, hranita si hodratata; aspectul liniilor fine si al cosurilor este vizibil redus; pielea arata si se simte intinerita, luminoasa si proaspata.

Revive, Replenish, Protesct your skin with Intraceuticals

Se recomanda 6-7 sedinte de tratament, o sedinta pe saptamana. Odata terminat ciclul de tratamente este suficienta o sedinta la 4-6 saptamani sau o sedinta pentru mentinere. Sedinta dureaza 40-60 minute in functie de problema tratata.