intraceuticals

Intraceuticals


boosters

1. Ce este Intraceuticals

Intraceuticals este un non-invaziv revoluționar, care înlocuiește tratamentele invazive tradiționale cu substanțe active precum Acidul Hialuronic.

Folosind o cameră pe bază de oxigen hiperbaric putem introduce substanțe benefice cum ar fi acidul hialuronic, vitamina A, C, E și antioxidanții din stratul inferior al pielii, ajungând până în derm. Datorită sinergiei optime dintre oxigen și dispozitivul de oxigen activ hieprbaric este o adevărată revitalizare a funcțiilor vitale ale pielii.

Citește mai mult

2. Rejuvenare

Tratamentul de întinerire exploatează cele trei elemente pentru a obține rezultate imediate și semnificative: oxigen sub presiune ușoară, ser unic de întinerire conține acid hialuronic și o combinație puternică de vitamine (A , B, C, E) și antioxidanți (aloe vera, ceai verde) produse de sprijin pentru casă.

Citește mai mult

3. Atoxelene

Ingredientul cheie al infuziei de Atoxelene este un aminoacid derivat dintr-un complex de peptide care reduce liniile fine și ridurile cauzate de contracțiile mușchilor faciali. Scualanul (înmoaie și hrănește pielea), acidul hialuronic (acționează ca purtător al altor substanțe), albumina (agent puternic de hidratare) și provitamina B5 (tratează și vindecă țesuturile) sunt unele dintre cele mai importante ingrediente din compoziția nivel înalt.

Citește mai mult

4. Opulence

Opulence este un tratament calmant, relaxant și potrivit pentru pielea depigmentată . Într-un singur tratament, pielea ta va arăta mai întinerită, mai strălucitoare și mai strălucitoare. Nuanța neuniformă a tenului este echilibrată, pielea ta arată și se simte hidratată, întinerită, strălucitoare și proaspătă.

Citește mai mult

5. Claritate

O combinație de acid hialuronic, vitamine și antioxidanți rezultă imediat antibacterian intr-un ten si luminat mai calm, cu iritatii si pete joase. Tenul tău. va apărea echilibrat și hidratat, strălucitor de sănătate și vitalitate. Rezultatele nu sunt doar imediate, ci continuă să se îmbunătățească în zilele următoare.

6. Boosters

  • VITAMINA A+ BOOSTER redefinește și reinventează pielea prin îndepărtarea imperfecțiunilor, reducerea porilor, tratarea arsurilor solare, a texturii pielii și a consistenței tratamentului ridurilor profunde.

Citește mai mult

  • ANTIOXIDANT + BOOSTER revitalizează și echilibrează pielea plictisitoare și iritată cu antioxidanți naturali extrem de puternici; umflarea și cercurile întunecate din jurul ochilor sunt reduse, lăsând pielea netedă și fără semne de oboseală.

Citește mai mult

 

  • VITAMIN C+3 BOOSTER intareste si protejeaza pielea cu cele 3 forme combinate de vitamina C pentru fiecare tip de ten, in special pentru tenul gras care prezinta semne de imbatranire prematura, pielea cu nereguli texturale si afectata.

Citește mai mult

 

  • COLLAGEN+ BOOSTER oferă un cocktail puternic de peptide pentru întinerirea colagenului și pentru a reda volumul și fermitatea pielii care a pierdut elasticitatea, tonusul și densitatea acestuia.

Citește mai mult