Joaca-te la piscina!

   Joaca-te la piscina!

 

Exercitiile in apa, sub ori ce forma ar fi (aqua gym sau simpla joaca in bazin) te pot ajuta sa slabesti si sa iti tonifici musculatura pana la cea mai mica fibra musculara, fara a-ti solicita articulatiile.

 PhotoGrid_1405585489975

1)  Pentru un plus de fun, ne vom folosi de o minge si vom invita un prieten sa se joace cu noi. Calcand apa, ne departam de la margine si ne pozitionam fata in fata, ducem mingea cu doua maini deasupra capului, iar apoi o pasam.

Foarte important: capul sa ramana deasupra apei pe tot parcursul exercitiului.

 

 

 

 

2) Ne ancoram la marginea bazinului cu ambele brate, varfurile picioarelor lipite de peretele bazinului siPhotoGrid_1405585033294 cu genunchii indoiti. Impingem puternic in perete cu varfurile picioarelor, corpul ajungand la nivelul apei, iar apoi revenim in pozitia initiala.

 

 

 

 

 

 

 

 

PhotoGrid_14055853452853) Rasuciri cu mingea. Din nou, trebuie sa te folosesti de o minge, sa o tii in brate si sa incepi sa plutesti pe spate; tine-ti picioarele drepte si lipite unul de celalalt. Incepe sa te intorci spre dreapta, rasucindu-te, facand o miscare completa si incearca sa ajungi din nou cu fata la suprafata. Nu uita sa respiri la timp si executa acest exercitiu timp de 30 de secunde.

 

 

 

 

 

 

Have a lot of fun! 

 Echipa Del Mar