Keep up the good shape during Christmas!

Keep up the good shape during Christmas!

 

Din dorinta de a pastra tonusul, vitalitatea si conditia fizica buna pe care am obtinut-o impreuna in tot acest an, echipa de traineri Del Mar va propune 4 exercitii foarte simplu de realizat acasa:

 

Exercitiul 1:

Flotari

Palmele pe sol departate, la nivelul umerilor, spatele drept, abdomenul incordat, privirea inainte, inspirati. Impingeti in brate, ridicand corpul, expirati dupa ce ati trecut de momentul cel mai dificil al miscarii.

Numar de repetari recomandate:
10 repetari, 2 serii.

 

Exercitiul 2:

Genuflexiuni

Piciorele departate la nivelul umerilor, varfurile usor departate in afara, spatele drept, privirea inainte, fesirii incordati. Inspirati si coboriti, expirati pe masura ce va ridicati.

Numar de repetari recomandate:
15 repetari, 3 serii.

 

Exercitiul 3:

Fandari

Din pozitia initiala, faceti un pas in fata. Inspirati si coborati pana ce gamba si coapsa formeaza un unghi drept. Expirati pe masura ce va ridicati.

Numar de repetari recomandate:
10 repetari/picior, cate 2 serii.

 

Exercitiul 4:

Crunch (abdoomen)

Intins pe spate, calcaiele apropiate de fesieri, bratele intinse pe langa corp, contractati muschii abdominali si expirati pe masura ce ridicati umerii de pe sol. Spatele inferior ramane pe sol si expirati.

Numar de repetari recomandate:
20 repetari, 2 serii.

 

Vi s-a parut greu? Noi suntem sigure ca veti reusi si va asiguram ca cele 15 minute sunt folosite cu maximum de eficienta.