Magnetii placati cu aur ne redau tineretea?

 

          Magnetii placati cu aur ne redau tineretea?

 

 

1Vedetele de la Hollywood au redescoperit de curand misterioasa putere a magnetismului, care a fascinat omenirea inca din antichitate. Descoperita de catre egipteni, puterea lor terapeutica a fost aplicata cu succes de chinezi, folosind punctele si meridianele de acupunctura.

 

Deoarece corpul uman este un bun conductor al energiei magnetice, biomagnetoterapia are multiple aplicatii in medicina, reprezentand o terapie holistica regenerativa, complet naturala, cu rezultate evidente intr-un timp scurt si fara efecte secundare.

 

Recent readusa in actualitate de catre medicina alternativa, biomagnetoterapia cosmetica a castigat rapid multi adepti, in special din randurile vedetelor care sunt in permanenta in “avangarda” tratamentelor cosmetice.

 

Stilul de viata agitat din zilele noastre cauzeaza stres si extenuare. Poluarea si alti factori de mediu au deasemenea rolul lor in procesul de imbatranire prematura. Biomagnetii “de frumusete” sunt un sistem unic de relaxare, revitalizare si rejuvenare. Atat fata, cat si spiritul ating un nou nivel de frumusete si echilibru, care va fac sa aratati si sa va simtiti “radianta’.

 

 

Cele 7 beneficiile ale biomagnetoterapiei cu aur

 

Biomagnetii reprezinta o puternica sursa energetica. Aplicati corect, de catre medicul specialist in acupunctura in punctele de acupunctura de la nivelul fetei, biomagnetii au o multitudine de beneficii pentru sanatatea si aspectul fetei dumneavoastra:

 

  • lifting natural – deoarece biomagnetii placati cu aur au un puternic efect de favorizare a producerii de elastina si colagen, cu efect profilactic asupra ridurilor;
  • efect antibacterian – apara pielea de bacteriile si virusii din atmosfera. Cu ajutorul biomagnetoterapiei se creeaza o bariera de protectie intre organism si mediul inconjurator, care tine la distanta impuritatile si particulele toxice din aer;
  • stimuleaza sistemul imunitar in general, dar in special fata. Protejeaza sinusurile, in special in anotimpul rece;
  • oxigenarea fetei, datorita campului magnetic creat cu ajutorul biomagnetilor placati cu aur, care sporeste fluxul de oxigen de la nivelul fetei;
  • tonusul muscular al fetei este restabilit, iar fata arata relaxata si proaspata;
  • disparitia umflaturilor de sub ochi – datorita drenajului veno-limfatic de la nivelul fetei si pleoapelor, acestea se desumfla, iar cearcanele dispar.

 

Etapete tratamentului cu biomagnetoterapie

 

Tratamentul Del Mar Natural Beauty se desfasoara in doua etape:

 

  • sedinta de acupunctura premergatoare tratamentului propriu zis. Aplicate de catre medic in punctele de acupunctura de la nivelul fetei, acele cosmetice au rolul de pre-curatire a fetei de deseuri celulare toxice, de drenare si eliminare a acestora. In acelasi timp, se realizeaza echilibrarea energetica la nivelul meridianelor fetei;

 

  • aplicarea biomagnetilor placati cu aur. Acestia creeaza un puternic camp electromagnetic, continuand efectul acelor pentru o durata de 10-12 ore si favorizand astfel mentinerea rezultatelor obtinute.

 

 

Tipuri de tratamente pe zone faciale

 

Tratamentul biomagnetic al ridurilor de pe frunte niveleaza si atenueaza liniile dintre sprancene, care ne fac sa aratam stresati si ingrijorati. Veti arata si va veti simti mai relaxati dupa numai 4 sedinte! Continuand sa urmati tratamentul de 2-3 ori pe saptamana, puteti mentine aspectul relaxat si intinerit.

 

Zona gurii – cu ajutorul biomagnetilor, aspectul liniilor fine din jurul gurii se amelioreaza vizibil. Buzele dumneavoastra vor arata mai pline si mai moi dupa cateva sedinte. Daca veti continua tratamentul cu biomagneti de 2-3 ori pe saptamana, veti obtine un contur vizibil “intinerit al buzelor.

 

Zona ochilor si a sprancenelor va arata mai fina si intinsa si in plus, sprancenele se vor ridica in mod natural. Veti arata si va veti simti mai tanara imediat.  Continuand tratamentul cu biomagneti de 2-3 ori pe saptamana, veti putea mentine aspectul tanar si proaspat pe care l-ati redobandit.

 

Dl. Dr. Ciprian Popescu, medic specialist in acupunctura, recomanda tratamentul tuturor celor care doresc sa isi recapete tonusul facial si sa beneficieze de un adevarat lifting facial, fara bisturiu.