Martie 2014

Primavara ta

primavara

 

Mai sunt 9 zile pana la marea extragere!

 

Sambata, 8 martie 2014, centrul nostru va gazdui tragerea la sorti al carei premiu consta intr-o tinuta Hip Couture, din colectia Leatherin.

Hip Couture este un brand pe care noi il iubim pentru ca este tanar, proaspat, dinamic si versatil. Speram sa il indragiti si voi!

 

Despre Hip Couture

Brand credentials

Hip Couture si-a propus sa construiasca un pod transcultural; in acest sens designul se axeaza pe taieturi unice, dar care pot acoperi cu succes toate formele de expresie ale stilului urban.

Hip couture este femeia ” pret a porter” inspirata de bucuria de a trai. Fericirea de a purta relaxat orice stil este definitia brandului.

Conceptul Leatherin

Colectia Leatherin va propune o calatorie in cultura si filozofia urbana. Va invita sa sa ii descoperiți culorile, ritmul si oamenii. Este o abordare simpla a unor stiluri diferite: stilul casual transformat in classy, confortabil transformat in elegant, dar intotdeauna pregatita pentru orice provocare de dress cod (cafeaua de duminica dimineata, birou, petreceri elegante si de ce nu, o noua intalnire). Taieturile colectiei va vor transpune intr-o calatorie printre elemente geometrice tridimensionale si culori imbinate armonios.

Colectia Leatherin folosește accente de piele naturala alaturi de texturi pretioase ca matasea si dantela, totul transformandu-se intr-un cocktail unic de stiluri si senzatii.

Fiecare piesa reprezinta un omagiu adus femeii plina de resurse, gata pentru orice provocare.

Va invitam sa va bucurati de cele 10 modele ale colectiei, fiecare inspirat de primele 10 cele mai faimoase cocktailuri.