Oferta lunii octombrie

Oferta lunii octombrie

 

In luna octombrie, la achizitionarea unui abonament Del Mar Intensive Training pentru o luna (in valoare de 480 de lei),

 

primiti un cadou in valoare de 440 leidoua tratamente pe baza de miere* “Sweet treat”,  in Capsula Dermalife Spa Feng Shui.

 

 

* Mierea contine zaharuri, precum glucoza si fructoza, minerale – magneziu, potasiu, calciu, sulf si fier si complexul de vitamina D. Cateva tipuri de hormoni sunt deasemenea prezente in miere. Aplicata direct pe piele, mierea este in acelasi timp si un “complex” benefic pentru sanatate si aspectul pielii, prin remarcabila ei capacitate de a mentine hidratarea atat de necesara. Impachetarea cu miere hraneste si vindeca pielea in acelasi timp. In diverse combinatii, mierea este folosita din cele mai vechi timpuri pentru curatarea pielii. Concentratia mare de vitamine, proteine si saruri minerale vine din ingredientul de baza: nectarul florilor. Mierea pura si naturala folosita in ritualul Sweet treat remineralizeaza, linisteste , tonifiaza si catifeleaza pielea, avand in acelasi timp un puternic efect antioxidant, ceea ce o transfoirma intr-un extraordinar elixir anti-aging.