One new Fresh Start!

Del Mar Medical Spa a relansat

programul de detoxifiere holistica a organismului,

Fresh Start

 

untitled

Cu o saptamana in urma, Del Mar Medical Spa a relansat Fresh Start, programul de detoxifiere holistica a organismului prin plan de nutritie detox, hidrocolonoterapie imbogatita cu infuzii, acupunctura, impachetari corporale detox, Power Plate si reechilibrare energetica prin reiki.  Fresh Start este un program de curatare generala a organismului, ideal pentru a ajuta mecanismele interne sa functioneze optim, pentru a apara organismul de toxine, pentru a scapa de dependente (zahar, alcool, nicotina), pentru a face schimbari in stilul de viata (alimentatie si relaxare).

 

“Noutatea pe care o aduce Fresh Start din aceasta toamna sunt infuziile de retentie si implantele care completeaza sedintele de hidrocolonoterapie”, spune Cristina Mirica, medic specialist in hidrocolonoterapie la Del Mar Medical Spa. “Prin infuziile de retentie cu cafea, de exemplu, substantele active din cafea sunt absorbite in circulatia port hepatica prin venele hemoroidale de la nivelul rectului si ajung rapid la nivelul ficatului. Aici ele stimuleaza productia de bila si dilatarea canaliculelor biliare ce faciliteaza eliminarea compusilor toxici potentiali cancerigeni, a toxinelor produse de Candida Albicans si a altor paraziti in intestinul subtire si de aici in colon. Alte tipuri de infuzii pe care le utilizez: spirulina, musetel, menta, gheara pisicii. Implantele cu probiotice asigura repopularea rapida a colonului dupa sedintele de hidrocolonoterapie si prin aceasta se evita efectele neplacute ale unui dezechilibru bacterian la acest nivel”, adauga dr. Cristina Mirica.

 

De ce avem nevoie sa urmam programe de detoxifiere? Prin aerul pe care il respiram, prin alimentele pe care le consumam, prin apa pe care o bem, dar si prin medicamente, alcool si tutun, omul modern introduce zilnic toxine in organism. Toxinele nu vin numai din surse externe; ele sunt produse si in interiorul corpului nostru, in cadrul proceselor metabolice normale. Dezechilibrele nutritionale, insuficienta depozitelor de minerale din organism si alergiile alimentare pot compromite caile de evacuare, permitand acumulari excesive de toxine in interior. Substantele chimice solubile in apa sunt eliminate, pe cand cele solubile in grasime sunt depozitate. Toxinele se acumuleaza astfel in celulele grase si in membranele celulare si devin “otrava interna”. Cand corpul nostru este supus stresului, el elibereaza aceste substante chimice toxice prin fluxul sangvin, creand in acest fel mai mult stres si imbolnavind organismul. 

 

Malvina Cervenschi despre programul Fresh Start: “Nu am avut niciodata o problema reala de gestionare a kilogramelor, dar dupa varsta de 30 de ani, corpul meu a inceput sa ceara de la mine mai multe atentie si ingrijire. Am aflat despre Fresh Start, programul de detox de la Del Mar, in momentul in care am simtit ca trebuie sa fac o schimbare in stilul meu de viata si doream sa fie una profunda. L-am indragit din primul moment, chiar de la intalnirea cu medicul nutritionist Anda Avramescu, pentru ca am inteles ca Fresh Start este personalizat, este coordonat de catre un medic cu care esti in legatura permanent si mai ales pentru ca se adreseaza deopotriva corpului, mintii si sufletului. M-am bucurat de fiecare ora de terapie in parte, pentru ca simteam cum ma eliberez nu numai de toxine, dar si de gandurile si emotiile negative. Consider ca a fost cu adevarat un nou inceput si o sa-l urmez cu siguranta macar o data pe an.”

 

Fresh_Start_S_simple ok