Clarity infusion from Intraceuticals

Sarbatoreste luna femeii cu un cocktail de frumusete: Rejuvenate de la Intraceuticals.
21/Mar/2013

Clarity infusion from Intraceuticals

Power-Plate, aceasta tehnologie a viitorului, a determinat o revolutie in industria frumusetii, sportului si wellness-ului. Principiul pe care il promoveaza Power Plate il reprezinta antrenamentul pe baza de vibratii. Fara a folosi greutati aditionale aplicate pe aparatul locomotor, echipa de experti Power-Plate a dezvoltat programe de antrenament care permit oricui sa-si imbunatateasca aspectul, sanatatea, starea fizica si psihica. O sedinta de antrenament dureaza numai 15 minute si sunt suficiente 2-3 sedinte pe saptamana, pentru a avea cu corp tonic, suplu si o stare generala buna.

Platforma accelereaza si decelereaza variabil in functie de frecventa, amplitudinea si durata dorite de utilizator, actionand ca un impuls mecanic ce determina contractia reflexa a musculaturii.

Power Plate activeaza pana la 97% din fibra musculara, fata de numai 40% in cazul antrenamentului conventional. Antrenamentul cu Power Plate creste rata metabolismului bazal, ceea ce inseamna intensificarea arderilor si reducerea straturilor subcutanate de grasime. Rezistenta osoasa este crescuta prin stimularea directa a regenerarii tesutului. Circulatia sangvina este stimulata atat direct prin efectul mecanic al acceleratiei, cat si indirect, prin contractia musculara. Mobilitatea articulara este ameliorata datorita efectului imediat asupra tendoanelor.

Nu in ultimul rand, Power Plate stimuleaza producerea serotoninei, hormon cu efect neuro-protector, factor esential in combaterea stresului si inhiba, in acelasi timp producerea cortisolului, inducand in acest fel o stare generala de bine.

La Del Mar Medical Spa, in functie de obiectivele urmarite, Power Plate se poate combina cu masaj sau cu sedinte de Capsula Dermalife Spa Feng-Shui in programe de tonifiere, de slabire sau de relaxare.