Posterior atragator si tonifiat! Cum oare e posibil?

Posterior atragator si tonifiat!

Cum oare e posibil?

Presa mondena ne “ataca” cu imaginile perfecte ale celebritatilor, etaland un posterior bine definit, fie ca vorbim de bikini, ori de-o simpla pereche de jeans.

Dragelor, avem totusi si vesti bune: si voi va puteti tonifia posteriorul, cu numai cateva exercitii cheie ce pot fi realizate si acasa! Nu suna minunat? Si de cat timp credeti ca aveti nevoie? De doar 5 minute! Da da da!

1

Exercitiu cheie nr. 1:

Fandare laterala

Stati in pozitie verticala, cu picioarele usor departate, mainile pe bazin si mentineti spatele drept. Incordati-va muschii abdominali si pasiti lateral, mentinandu-va trunchiul drept in timp ce flexati genunchiul. Piciorul de sprijin trebuie sa raman drept pe toata durata miscarii.

Revenirea, se realizeaza lent, indreptand genunchiul si impingand corpul inapoi spre pozitia de start. Executati acest exercitiu de 10 ori pe fiecare picior, in numar de 3 serii.

 

2

Exercitiu cheie nr. 2:

Bridge (Podul)

Stai intinsi pe spate, cu picioarele usor departate, avand genunchii flexati si talpile pe sol. Ridicati bazinul, impingand in calcaie, incordand muschii fesieri. La ridicare, mentineti pozitia timp de 5 secunde, apoi reveniti.

Se realizeaza 20 de repetari, in numar de 3 serii.


3Exercitiu cheie nr. 3:

Donkey kick :

Stati pe genunchi, cu palmele pe sol si spatele drept, mentinand pe toata durata exercitiului, abdomenul incordat! Ridicati piciorul drept cu talpa orientata spre tavan, simuland un “kick” = o lovitura.

Se realizeaza 20 de repetari pe fiecare picior, in numar de 3 serii.

Nu-i asa ca a fost distractiv?

Iar daca doriti sa va ocupati si mai SERIOS de posteriorul dumneavoastra, va asteptam la Del Mar, sa lucram impreuna pe Power Plate si numai.

Cu drag,

 

Vera Savin,

Kinetoterapeut si trainer Power Plate

Del Mar Medical Spa