Power Plate reduce 25,7% din celulita in 11 ore

Power Plate reduce 25,7% din celulita in 11 ore …

 

SANADERM Professional Clinic for Skin Illnesses and Allergies, Bad Mergentheim din Germania* a publicat un studiu asupra efectelor Power Plate. Scopul studiului a fost investigarea si compararea efectului antrenamentului pe Power Plate vs Power Plate + cardio asupra celulitei. Studiul a fost efectuat pe o perioada de 24 de saptamani si a fost realizat cu participarea a 55 de subiecti in fiecare grup.

power plate celulliteSubiectii din grupul antrenat numai pe Power Plate au petrecut 8-13 minute in cadrul fiecarei sedinte, de 2-3 ori pe saptamana, totalizand 11 ore exercitii si masaj pe Power Plate. Cei din grupul de Power Plate si cardio au participat la antrenamente cu aceeasi frecventa, inluzand de fiecare data so 24-48 de ore de training cardio, insumand 40 de ore de antrenament.

Rezultatele studiului:

  • Grupul antrenat exclusiv pe Power Plate – reducerea cu 25,7% a celulitei in 11 ore;
  • Grupul antrenat cu Power Plate si cardio – reducerea cu 32,3% a celulitei in 40 de ore.

Concluzia studiului: Acest studiu arata ca antrenamentele Power Plate, atat simple cat si in combinatie cu training cardio au rezultate dovedite, rapide in ceea ce priveste reducerea celulitei. Power Plate accelereaza si imbunatateste remodelarea corporala prin stimularea producerii de collagen, imbunatateste circulatia sangelui, creste masa musculara, favorizeaza reducerea masei grase, reducerea in circumferinta a coapselor, soldurilor si a taliei. Greutatea totala a subiectilor acestui studiu s-a redus deasemenea semnificativ.

* Studiul este semnat de catre profesorii: Frank, H., B. Moos, A. Kaufmann, and A. Herber.