Pregatirea pentru plaja incepe azi!

 

 

Pregatirea pentru plaja incepe azi!

 

Deja ne gandim la vacanta si visam la un corp minunat. Fie ca sunteti barbat, fie ca sunteti femeie, musculatura care va face posteriorul sa arate fantastic o reprezinta muschii fesieri.  

Stiu ca nu toata lumea vrea să mearga la sala sau are timp pentru asta, asa ca astazi va voi prezenta 3 ponturi pentru exercitii de remodelare corporala pentru zona fesiera de facut acasa.  

 

EX1

 

 

1. Fandarile in spate

Daca acest exercitiu este executat corect, iti vei dezvolta si vei remodela posteriorul. Asigurati-va ca spatele este drept  si degetele de la picioare orientate catre inainte. Cel mai important moment din exercitiu este revenirea in pozitia de drepti. In acel moment piciorul din fata este solicitat la maxim. Atunci ne concentram pe fesieri, deoarece sunt solicitati la maxim.

 

 

20140604_141840

 

 

2. Izometrie in genuflexiune

Puteți face acestea cu picioarele pe podea sau pe o minge medicinala. Pastrati genunchii indoiti la aproximativ 90 de grade si incordati fesierii. Pastrati pozitia timp de 30-60 de secunde.

 

 

 

3. “Flamingo”EX.3

Vom avea nevoie de cateva repetari pentru a ne gasi punctul de echilibru si pentru a ne coordona miscarile. Cu toate acestea, este un exercitiu fantastic pentru glutes și hamstrings. Din pozitia drepti ne mutam greutatea pe un singur picior si ne pastram echilibrul. Ne aplecam in fata si ridicam calcaiul sus. Pastrati o linie dreapta de la cap pana la calcai.

Pentru un program coerent de exercitii de remodelare a fesierilor, va astept cu drag la Del Mar Medical Spa. In functie de timpul pe care il aveti la dispoztie, puteti opta pentru Butts Up! sau Turbo Butts Up!, pachete combinate de Power Plate pentru fesieri cu radiofrecventa pentru eliminarea banana roll-ului!

 

Cristian Stanescu
Kinetoterapeut si trainer Power Plate
Del Mar Medical Spa