Primul peeling enzimatic Intraceuticals

 

Primul peeling enzimatic Intraceuticals 

blue-snowflake-icon

 

 

Pentru perioada sarbatorilor, Intraceuticals a lansat trei pachete speciale cu produse de intretinere pentru acasa. Marea noutate a iernii este reprezentata de peeling-ul enzimatic Intraceuticals, in editie limitata (numai pentru perioada sarbatorilor 2013). Este un peeling biologic, cu actiune eficienta si de durata, conceput pentru orice tip de ten.

69 pack_with tube smlActiunea peelingului enzimatic Intraceuticals consta intr-un proces cu efect catalitic asupra stratului cornos, accelerand procesul de regenerare a pielii fara a o vatama. Utilizand numai ingrediente naturale (enzimele), peeling-ul Intraceuticals asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Principiul de actiune se bazeaza pe puterea de dizolvare a enzimelor si pe capacitatea acestora de a distruge celulele moarte de la suprafata pielii, prin degradarea proteinelor si lipidelor. 

Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata, pregatita pentru infuziile Intraceticals.

Pachetele speciale de sarbatori sunt disponibile la Del Mar Medical Spa in perioada 25 noiembrie 2013 – 15 ianuarie 2014.