Reflexoterapia – terapie complementara

Radiofrecventa faciala: o solutie eficienta pentru imbunatatirea aspectului tenului
28/Feb/2023
Exfolierea cu ultrasunet
28/Feb/2023

Reflexoterapia – terapie complementara

Reflexoterapia este o formă de terapie complementară care se concentrează pe aplicarea de presiune asupra zonelor reflexogene ale picioarelor, mâinilor și urechilor pentru a îmbunătăți sănătatea și starea de bine. Aceste zone reflexogene sunt considerate a fi legate de organele și sistemele corpului, astfel încât stimularea lor poate avea un efect benefic asupra sănătății generale.

La DelMar, oferim sesiuni de reflexoterapie pentru a ajuta la ameliorarea stresului, anxietății, durerilor de cap și a altor probleme de sănătate. Această terapie nu numai că vizează simptomele, ci și cauzele lor, astfel încât pacienții pot experimenta o vindecare holistă a corpului și mintei.

În timpul unei sesiuni de reflexoterapie, terapeutul va utiliza presiune manuală sau cu ajutorul unor instrumente special concepute pentru a stimula zonele reflexogene ale picioarelor, mâinilor și urechilor. Aceasta poate fi o experiență relaxantă, iar mulți pacienți se simt somnoroși sau profund relaxați în timpul sesiunii.

Beneficiile reflexoterapiei sunt numeroase. În plus față de reducerea stresului și a anxietății, aceasta poate îmbunătăți circulația sângelui și limfatică, poate îmbunătăți digestia, poate ajuta la echilibrarea hormonilor și poate îmbunătăți sănătatea sistemului nervos. De asemenea, poate fi utilă pentru a ameliora durerile de spate și pentru a reduce tensiunea musculară.

La DelMar, oferim terapii personalizate de reflexoterapie care sunt adaptate nevoilor și obiectivelor individuale ale fiecărui pacient. Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii și să ajutăm fiecare persoană să atingă starea de bine și sănătatea optimă. Pentru a afla mai multe despre reflexoterapie sau pentru a face o programare, vă rugăm să ne contactați sau să vizitați site-ul nostru web.

Comments are closed.