Rejuvenare cu Intraceuticals

Rejuvenare cu Intraceuticals

Este un tratament non-invaziv destinat ridurilor, liniilor fine si care sporeste in mod semnificativ hidratarea.

Cum functioneaza infuzia:

Tratamentul Rejuvenate exploateaza trei elemente pentru a atinge rezultate imediate si semnificative:

A. Oxigenul sub presiune usoara ajuta la depunerea unor substanţe active de sfidare a varstei in straturile mai profunde ale tenului in acelaşi timp calmand si rscorind tenul.

B. Serul Unic Rejuvenate conţine Acid Hialuronic uşor şi o combinaţie puternică de vitamine( A, B, C, E) şi antioxidanţi (aloe vera, ceai verde). Acidul Hialuronic ajută la hidratarea imediată a tenului rezultând o fermitate sporită, riduri şi linii fine sunt reduse, contururi faciale îmbunătăţite şi strălucire generală.

C. Produsele de Suport pentru tratament asigură straturi esenţiale pentru a încapsula şi suplimenta nutrienţii tenului pentru un efect sinergic maxim şi rezultate de lungă durată.

 

Derularea unei şedinţe

Pasul 1: Infuzia Rejuvenate

Acesta este primul pas în transformarea tenului dvs. Oxigenul presurizat răcoros, calmant, sporeşte absorbţia de ser Rejuvenate şi creşte în mod natural nivelurile de umiditate ale tenului dvs. în timp ce Vitaminele şi antioxidanţii protejează şi apără. O combinaţie de Acid Hialuronic uşor, Vitamine A, C, E şi Ceai Verde rezultă imediat într-un ten mai neted cu riduri şi linii fine reduse, un volum îmbunătăţit şi o fermitate sporită. Tenul dvs. va fi hidratat în profunzime, echilibrat şi va străluci de sănătate şi vitalitate. Rezultatele nu sunt doar imediate ci continuă să se îmbunătăţească în zilele următoare.

Pasul 2: Gel Hidratare Rejuvenate

Intensificaţi şi menţineţi rezultatele dvs. cu produsele de suport pentru tratament. Gel Hidratare Întinerire cu Acid Hialuronic cu o moleculă mai mare asigură următorul strat de hidratare pentru a încapsula umiditatea şi pentru a crea o barieră invizibilă contra pierderii umidităţii. Aplicaţi de două ori pe zi. Utilizaţi Gel Contur Ochi Întinerire în mod special pentru zona delicată a ochilor cu concentraţie dublă de Acid Hialuronic.

Pasul 3: Cremă Liant pentru Umidificare  Rejuvenate

Pasul final în procesul de depunere Hialuronică. Acest produs bogat în umiditate conţine Acid Hialuronic multi-categorie ce asigură o hidratare intensă şi un amestec de uleiuri esenţiale – jojoba, macadamia, germen de grâu, migdale dulci – pentru a încapsula umiditatea. Vitaminele A, C, E şi Ceaiul Verde protejează şi apără contra vătămării cauzate de mediu şi îmbătrânirii premature. Acest proces de Depunere Hialuronică oferă o hidratare fără egal şi rezultate de lungă durată. Utilizarea continuă a Produselor de Suport pentru Tratament este un stadiu esenţial în extinderea beneficiilor. Aplicaţi de două ori pe zi şi pregătiţi-vă să fiţi impresionată.