Remodelarea corporala si reducerea celulitei

Remodelarea corporala

si reducerea celulitei

 

iStock_000004948358XSmall

Celulita afecteaza majoritatea femeilor; de fapt studiile au demonstrat ca aproximativ 80% dintre femeile peste 18 ani au celulita in diverse grade. Da, chiar si cele slabe!

Pielea valurita, cunoscuta sub denumirea de coaja de portocala este localizata in special pe coapse, solduri si abdomen.

 Tehnologia Tripollar RF trateaza efectiv celulita, incepand de la radacina. Prin cele doua tipuri de unde RF unipolara si bipolara se incalzesc atat straturile superficiale cate si cele profunde ale tesuturilor. Grasimea solida (trigliceride) stocata in celulele grase (adipocite) se transforma in grasime lichida (acizi grasi) care este eliminata apoi din celule. Datorita rezistivitatii diferite dintre grasime si celelalte tipuri de celule, undele RF ataca numai adipocitele evitand tesutul sanatos.

Celulita presupune acumularea unui mare numar de adipocite in hipoderm. Grasimea acumulata preseaza pielea, creand aspectul de coaja de portocala.

 Tehnologia TriPollar RF creste temperatura celulelor grase facand aceasta simultan in profunzime si in tesuturile superficiale afectate de grasime. Aceasta incalzire creste metabolismul si elibereaza grasimea lichida din adipocite.

Dupa tratament si eliminarea grasimii lichide, celulele grase scad in marime si pielea revine la forma initiala reducandu-se (sau chiar eliminandu-se) aspectul de celulita.

Tehnologia TriPollar RF trateza toate tipurile de piele cu blandete dar cu eficacitate. In plus, fata de vechile tehnologii RF nu necesita un aplicator special pentru racire, aceasta facand si tratamentul mai eficace.

Beneficiile tehnologiei TriPollar RF:

 • tratamentul nu este dureros, se simte o senzatie placuta de caldura;
 • datorita faptului ca se lucreaza atat superficial cat si in profunzime simultan rezultatele sunt vizibile de la primul tratament;
 • incalzirea selectiva a tesuturilor (evitandu-se celelalte tesuturi) creeaza un mai bun randament al tratamentului (energia se disipa doar pe celulele care ne intereseaza);
 • lipsa necesitatii unui aplicator pentru racire face tratamentul mai eficace si reduce numarul de sedinte;
 • necesitatea unui numar mic de sedinte (6 – 8); este o tehnologie eficienta, care asigura rezultate optime in timp scurt;
 • timpul scurt al unei sedinte: 20 – 45 minute (depinde de zona tratata);
 • este aplicabila pentru orice tip si culoare de piele si pentru orice varsta;
 • este un tratament atat de bland, incat nu intrerupe rutina zilnica;
 • este testat clinic* si aceste teste au demonstrat:
 1. rezultate imediate de la primul tratament (contractia fibrelor de colagen);
 2. reducerea circumferintei, talie pana la 9 cm si a soldurilor pana la 8 cm dupa 8 sedinte (cate una pe saptamana);
 3. reconturarea si cresterea fermitatii pielii de pe fata, gat, brate (circa 3 cm reducerea circumferintei bratului in doar 3 sedinte);
 4. lasa pielea ferma, elastica si cu textura mult imbunatatita.

 

* Rezultatele clinice confirma eficacitatea tehnologiei de reducere a grasimii, tratament anti-celulita si anti-imbatranire TriPollar de la Pollogen Jurnalul pentru Terapie Cosmetica şi prin Laser a publicat de curand un studiu care prezinta dovezi ex vivo conform carora tehnologia prin radiofrecventa TriPollar este solutia cea mai avansata pentru diminuarea grasimilor, intinderea pielii şi tratamentul celulitei.

Dr. Boisnic din cadrul renumitului Spital Pitie Salpetrierie din Paris, Franţa, in colaborare cu cercetatorul MC Branchet din Grupul pentru Cercetare si Evaluare dermatologica & cosmetologica GREDECO, au desfasurat un amplu experiment clinic ex vivo care a evaluat mecanismul biologic al tehnologiei TriPollar. Experimentele au furnizat dovezi histopatologice clare care confirma eficacitatea tehnologiei TriPollar  diminuarea grasimilor, intinderea pielii şi tratamentul celulitei. Studiul denumit „Evaluarea pe piele umana ex vivo a efectului de diminuare a grasimilor localizate si anti-imbatranire a tratamentelor prin radiofrecvenţă tripolară” este disponibil online la

http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/14764170903376232